30 12
發新話題

[疑問] 大家覺唔覺鍾意lovelive既人通常都好善良

[Close]
引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-9-13 14:42 發表
呢個表情會講出咩字
係依一刻 我答你唔知
因為我要同人講 鍾意LOVELIVE既人個心真係好純潔
hoyu大俠

我唔認同你係善良

我唔覺   

成班唔識野
願你亦看清楚

一句講哂 LL定緣之空

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-9-13 09:37 發表
鐘意又唔比錢支持,姐係都係廢= ="

你鐘意TO LOVE 但係你有買左佢幾多本小說?漫畫? 動畫?遊戲? 週邊?

雖然人人都唔係好有錢,不過平平地買佢D黏土人, 貴少少買隻手辦都應該有錢買到

你有冇買過TOLOVE既手辦,因為我見太 ...
我反而想知你個D手辦邊度買到咁多。(話說點解買返黎又唔玩?)
你的喵的你的喵的你

引用:
原帖由 R-果然翁 於 2013-9-13 18:05 發表
一句講哂 LL定緣之空
對DVD 藍光黎講緣之空88
但係日文佬對緣之空既愛我地唔會明
所以係緣之空WIN

做咩姐你
人地講緊lovelive 你講to love

引用:
原帖由 洛雪 於 2013-9-13 19:00 發表
做咩姐你
人地講緊lovelive 你講to love
日文佬同時鐘意tolove架MA 咁BM講好正常姐

原來係咁

一套係值得我去深愛既作品
一套係值得我去尊敬既作品
DarkFlameMaster

說了無數次,爭論是愚蠢的,重要的是充滿愛的心不是經常對你們說麼?

引用:
原帖由 最終の作 於 2013-9-13 14:52 發表
不要吵了 再吵下去只會罵戰
我都唔想進一步行動
有錢買佢既商品的確係一種支持
但唔用錢買就唔係一種支持咩?
我唔明係咩道理
唔比錢 但支持既方法係有..

例如投票該動漫入面既角色或ACG作品令榜上有名

係個討論區到自發發帖子

自己用紙筆畫該ACG角色既圖片

2次創作...(不過唔知有冇問題)

不過鐘意同支持係2件事

鐘意唔代表你會去支持

但支持通常都係因為鐘意先支持

不過你可以話去D影片網或上網BT 增加點擊率或者下載率係支持我都無你辦法

繼續宣傳 唔洗錢都支持到...支持山田與7位魔女動畫化..請點擊這個網 現在30萬點擊

http://www.youtube.com/watch?v=1_n_k5nNA3A
引用:
原帖由 喵的肥仔明 於 2013-9-13 18:52 發表
我反而想知你個D手辦邊度買到咁多。(話說點解買返黎又唔玩?)
玩得多對隻野好傷...我全部影完相就放返落個盒...係個玻璃櫃放滿晒...

有D唔夠位..連放衫既櫃都放..我已經牆紙唔夠位再掛海報同掛畫

鐘意都唔一定要比好多錢=.=
500夠曬=.=可以500都唔洗(dxd我只買小說,不過我好鐘意10分鐘意,有9.9分)
魯魯修我都鐘意10分有9.8分不過咩都無買
今我係米唔夠鐘意?
睇我個小說

引用:
原帖由 夏川真凉 於 2013-9-14 10:47 發表
鐘意都唔一定要比好多錢=.=
500夠曬=.=可以500都唔洗(dxd我只買小說,不過我好鐘意10分鐘意,有9.9分)
魯魯修我都鐘意10分有9.8分不過咩都無買
今我係米唔夠鐘意? ...
你無買,所以你鐘意DXD 同魯路修既程度就有分別

而且魯魯修年份同DXD有分別

你係唔係當初出就開始睇?..如果你係之後出晒先睇..你唔買係好正常

30 12
發新話題