發新話題

有沒有人有csm完全轉到bill叔的插件?

[Close]

有沒有人有csm完全轉到bill叔的插件?

如題,我ser是8人ser,
最近一直為csm無法完全換成Bill叔而感到煩腦,
請問有沒有大大有完美的csm插件和cfg文件可以提供給小弟?
謝。

入面有2個csm 唔知邊個有,你自己分開一次一次咁試啦~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

可以試下原post csm後面頁數既custom modified version
我都有呢個問題  係某D圖用bill叔會無左對手
Coop2 Wallace Beta

引用:
原帖由 alexnext 於 2013-8-21 14:51 發表
入面有2個csm 唔知邊個有,你自己分開一次一次咁試啦~
試試先~

引用:
原帖由 wallacebeta 於 2013-8-21 14:52 發表
可以試下原post csm後面頁數既custom modified version
我都有呢個問題  係某D圖用bill叔會無左對手
試過
無一代選

去過原插件網down左之後用bill 即死ser

引用:
原帖由 乂61 於 2013-8-21 14:57 發表

試試先~
得既話通知聲

引用:
原帖由 乂61 於 2013-8-21 03:44 發表
如題,我ser是8人ser,
最近一直為csm無法完全換成Bill叔而感到煩腦,
請問有沒有大大有完美的csm插件和cfg文件可以提供給小弟?
謝。
E加我有求於你呀
我想要一個穩定D既轉隊插件,我個ser用過!js , !teams, !joingame 等插件指令都無法代入人物!求解決方法/插件
PS: 我係開10人場的

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-8-21 16:14 發表
去過原插件網down左之後用bill 即死ser
只係用CSM A OR B 轉BILL 個陣就唔會死場

唔係好明    

引用:
原帖由 叛逆x樂 於 2013-8-22 01:18 發表

只係用CSM A OR B 轉BILL 個陣就唔會死場
係某D圖用bill叔會唔會無左對手?

b係for linux server  唔好用錯

已成功

引用:
原帖由 wallacebeta 於 2013-8-22 15:36 發表
係某D圖用bill叔會唔會無左對手?

b係for linux server  唔好用錯
係L4D1以外既圖用BILL冇左隻手,
我就未試過呢個程況...
我只係試過改槍械數據搞到1代D人冇左隻手lol

發新話題