發新話題

抱怨

[Close]

抱怨

點解咁多偷圖+無品既人. 偷圖我本身都5介意.但係有部人5至偷圖-- 仲有以下2個行為:
1.係咁講98 ~98~.之後倒數果陣走.

2.偷完圖.講句偷圖大成功之類既說話.講到偷圖好似好神聖咁.

講真.幾黑人憎下  但係vlan就係好多咁既人= =

既然拎完圖5想挽.咁就走啦.仲要講多幾句.甚至呃你開場.挽你= =

心諗,現家d人係米咁無品.

以上係我既不滿

引用:
原帖由 nokkanleo420 於 2013-8-4 19:30 發表
點解咁多偷圖+無品既人. 偷圖我本身都5介意.但係有部人5至偷圖-- 仲有以下2個行為:
1.係咁講98 ~98~.之後倒數果陣走.

2.偷完圖.講句偷圖大成功之類既說話.講到偷圖好似好神聖咁.

講真.幾黑人憎下  但係vlan就係 ...
最近好似冇係vLan度見到你
但一見番又唔知點解對偷圖咁執著
洗唔洗開2個post黎講「偷圖」
人地要偷 我地阻唔到
人地唔要偷 我地就玩到

引用:
原帖由 古物.帝 於 2013-8-4 20:37 發表

人地要偷 我地阻唔到
人地唔要偷 我地就玩到
你咁都岩.但係如果特登選倒數果陣走= = 的確幾黑人憎

引用:
原帖由 古物.帝 於 2013-8-4 20:37 發表

人地要偷 我地阻唔到
人地唔要偷 我地就玩到
最近去左K  Y   O挽JUMP圖.5想再執著開雜圖SER果D話題

引用:
原帖由 nokkanleo420 於 2013-8-4 20:39 發表

你咁都岩.但係如果特登選倒數果陣走= = 的確幾黑人憎
成日有特登揀倒數果陣走(我都試過一次)

引用:
原帖由 nokkanleo420 於 2013-8-4 20:42 發表

最近去左K  Y   O挽JUMP圖.5想再執著開雜圖SER果D話題
本來d開雜圖ser既話題應該沉左 不過好似有人釣番上黎

最僧偷完圖唔識玩扮識玩跟住話98  入到去話唔識玩跟住走場

引用:
原帖由 紫璇 於 2013-8-4 23:53 發表
最僧偷完圖唔識玩扮識玩跟住話98  入到去話唔識玩跟住走場
係呀,真係超不滿

D圖名都叫左個名都照偷圖 例如:defendcity

個圖名叫defendCity 2.06d 2  明知個名系叫E個都照入,冧起火都來

覺得好挽呱

有d圖冇場名架bo 一堆英數

回復 11# 的帖子

佢應該係指d英數字有得估咩圖.例如守女.會有GX既字眼咁.
卡戰就FOCS3 咁

發新話題