發新話題

[疑問] 我電腦好差~有冇人可以幫我睇下玩唔玩到?

[Close]

我電腦好差~有冇人可以幫我睇下玩唔玩到?

唔該晒    如果死圖重新整理就得
d圖唔係好清楚...下面有資料

作業系統:Windows VIsta Home Premium(6.0,版本6000)
BIOS:ZR1 v1 .3505 3E05
處理器:Intel(R) Core(TM)2 CPU         T5500  @ 1.66GHz (2 CPUs), ~1.7GHz
記憶體:2046MB RAM
晶片類型:GeForce Go 7300

比支1gm ram我就玩到

引用:
原帖由 arthas626 於 2007-11-12 18:00 發表
作業系統:Windows VIsta Home Premium(6.0,版本6000)
處理器:Intel(R) Core(TM)2 CPU         T5500  @ 1.66GHz (2 CPUs), ~1.7GHz
晶片類型:GeForce Go 7300 ...
玩到                         

唔該晒~~

串咀 部機咁q勁........

手提打機係比較差嫁wo@@"7300go

回復 6# 的帖子

因為淨係用vista都冇左1gb ram..唔知夠唔夠用
同埋因為我玩cnc3個陣咩都要較到最底   整高少少都會有d疾   所以我先問下呢隻得唔得

引用:
原帖由 arthas626 於 2007-11-14 16:26 發表
因為淨係用vista都冇左1gb ram..唔知夠唔夠用
同埋因為我玩cnc3個陣咩都要較到最底   整高少少都會有d疾   所以我先問下呢隻得唔得
得係得既..但係如果你轉去xp 我諗你可以set 去好d 效果

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2007-11-14 16:38 發表

得係得既..但係如果你轉去xp 我諗你可以set 去好d 效果
我都考慮緊轉唔轉xp...但係而家又用慣左vista    重特登走去買個九方專業版好似成幾百蚊

引用:
原帖由 arthas626 於 2007-11-12 18:00 發表
晶片類型:GeForce Go 7300 ...
其實我想問你地點跳自己部機點ga
我唔係好熟電腦d野

搵人教下我la ......

發新話題