發新話題

致Laputa的各位~

[Close]

致Laputa的各位~

岩岩無聊睇下信長D POST心諗呢度仲系一成不變

冇任何靚既地方

制度仍然亂七八糟

玩家仍然冇品格可言

對信長已絕望

對呢個已經被染污既遊戲~

已經毫無興趣

如無意外今次系最後一次上Vlan既信長post 包括團版

所以系甘先啦

同時 我最近都思考了一段時間
我決定~ 退出打機了

其實我發現 打機要去到頂尖先能夠成為職業
但系要花既時間精神太多 花了也不一定能夠成功
所以我決定 為著自己的時間 放棄追求打機既生活
這並不代表 我會從此不再打機
而是以後沖積分 打團這些太花時間的事情我不會再做了
比賽的話也看看時間才決定~

不論是生活還是理想 打機都不是我應該做的事~

無咩可能係真我相信

引用:
原帖由 ★人間空氣 於 2013-5-23 05:58 發表
無咩可能係真我相信
你真系得閒睇我地團版D野=O=
不過無論點都好啦 真定假都要睇先兆標記有冇應驗先知
所以恭喜你 假如事件系真既話你已經知道左能夠系當中救己救人既知識~

唔知走去邊

引用:
原帖由 秒殺一號 於 2013-5-23 07:31 發表

你真系得閒睇我地團版D野=O=
不過無論點都好啦 真定假都要睇先兆標記有冇應驗先知
所以恭喜你 假如事件系真既話你已經知道左能夠系當中救己救人既知識~ ...
等我睇下個海岸線事件先 信8咪走雞

要死就死架啦 如果係有既都避免唔到 不如死得好睇啲 順其自然吧啦 就好似草咁 幾享受深潛生活7.7

引用:
原帖由 Hope0.o 於 2013-5-23 20:36 發表
要死就死架啦 如果係有既都避免唔到 不如死得好睇啲 順其自然吧啦 就好似草咁 幾享受深潛生活7.7
潛狗健

走就走啦- -
打機都要打咁大篇論文

**不良詞語**你老祥 唔ON LOL係到擔心呢D野
**不良詞語**你老母

潛水...................................

部份認同祥仔 所講既野,打機唔可以變成職業,只系娛樂

發新話題