發新話題

《God Mode -上帝模式》 現已正式支援

[Close]

《God Mode -上帝模式》 現已正式支援

遊戲分享: 遊俠

遊戲專區: 香港綜合區 / 相約玩家在其它 FPS 區

注意事項:

若找不到場,請來回轉換多幾次 [網上模式] / [區域網 lan]為何要這樣,也說不清原因,估計可能因為遊戲開始,自動使用網上模式尋找隊伍的關係吧.

若找不到場,請來回轉換多幾次 [網上模式] / [區域網 lan]

支持新遊戲。之前見過這遊戲的上市報帖,但沒怎麼留意。有內容介紹嗎?
[url=http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=1067]http://www.ipve.com/bbs/images/ad/literature.jpg[/url]

係咪可以用vlan ac登入  唔需要用steam

點改名嫁0.0?

改名

開啟

\God Mode\bin\ALI123.ini

於最底加入兩行:

Username = <NAME>
Playername = <NAME>

將NAME改成自己名就OK了

引用:
原帖由 火雲狐仙 於 2013-5-2 23:19 發表
開啟\God Mode\bin\ALI123.ini
於最底加入兩行:

Username =
Playername =

將NAME改成自己名就OK了
成功了 同埋我想問保存系統係點? 如果有人 改同一個名 佢會唔會用到我D裝備技能咁?

引用:
原帖由 漆黑一片 於 2013-5-3 00:12 發表

成功了 同埋我想問保存系統係點? 如果有人 改同一個名 佢會唔會用到我D裝備技能咁?
存檔是分開的

上线没人在玩,=。= 好奇怪的感觉。

引用:
原帖由 lndis 於 2013-5-3 13:49 發表
上线没人在玩,=。= 好奇怪的感觉。
因為還沒專區吧 我想問這遊戲可以用視窗化嗎?

引用:
原帖由 漆黑一片 於 2013-5-3 13:54 發表

因為還沒專區吧 我想問這遊戲可以用視窗化嗎?
在香港綜合區玩吧

遊戲內置不帶窗口化.

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-5-3 14:39 發表

在香港綜合區玩吧

遊戲內置不帶窗口化.
真係建議開個區= = 我玩左咁耐 都係得自己一條友玩

e隻game係買定down既?

引用:
原帖由 貓仔の傳說 於 2013-5-5 11:02 發表
e隻game係買定down既?
可以買,可以DL. 一樓有 "遊俠" 地址 介紹.

還有人玩嗎這個game?

回復 1# 的帖子

遊戲專區: 香港綜合區 系边度啊,可唔可以发个图黎睇吓啊,唔该啦

發新話題