發新話題

ALAN~求助,唔知點解熄唔到機

[Close]

ALAN~求助,唔知點解熄唔到機

我琴日買左隻SENSEI RAW 返到屋企就裝佢個驅動程式~
(LINK:http://steelseries.com/support/downloads)
然後訓教果陣見到熄唔到機 卡住左係正在關機度 ( 見到唔佢LOAD緊,LAG住左)

咁我今日就走去諗住DEL個死人驅動程式佢

點知 DEL左兩次 兩次都解除安裝到一半 HAND左機 ,郁都郁唔到

咁我嬲嬲地直接去佢個FILE度 DEL左佢,

跟住岩岩我諗住試下裝番佢,點知又係好似uninstall個陣咁 HAND左機 LAG實左~

咁應該係咩問題? 個USB 問題? 定係個driver 有問題?

岩岩起身 又裝到個驅動無HAND到機,DEL又DEL到 又無事

一陣試下熄機 仲會唔會卡住係 正在關機先

請問window幾?        。

引用:
原帖由 ksleung 於 2013-3-10 12:51 發表
請問window幾?        。
WIN777777777777777777

再係咁, 不過試下重裝WINDOWS.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2013-3-11 11:00 發表
再係咁, 不過試下重裝WINDOWS.
重裝WINDOWS 係咪開機個陣掉隻碟入去 就開始重裝?

有咩方法可以BACKUP 到D程式?

ya
程式最好重裝.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2013-3-11 14:21 發表
ya
程式最好重裝.
我岩岩試過一禁關機 然後即刻拔左我隻新MOUSE, 可以順利關機..

我又試過插番我隻舊MOUSE 然後關機(無拔到,插住),都可以順利關機..

咁姐係咩原因?

我而家試埋插住隻新MOUSE 關機 睇下可唔可以關機...

岩岩試左...就係插住隻新MOUSE 就關唔機
(*#@&$(*!@&$(**#$(!@(#*@!

-.-"有冇另一部機可以試?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2013-3-11 18:37 發表
-.-"有冇另一部機可以試?
都有既,以前部廠機..我聽日試下

ok

發新話題