發新話題

認真 ! 評理 加 討論.有RP有圖

[Close]

認真 ! 評理 加 討論.有RP有圖

岩岩無耐之前玩左場009
數秒時.走左個. 再入到場.又走多件
即係一開始就53 啦
我地有話RE 但條友GundamX 又話53 NORE
下面D圖有講.
之後我地咪話中上RE 照玩囉.
但對面.又無品到爆下路.話吾記得
就係呢個時間.我地再講RE
對面又無明確咁RE
如果我地走先又話我地走場無品.
但大佬啊. 場主紅你吾走.我地點敢走場啊
我地走左.又話我地無品啦..咁都算啦.再照玩
到後期. 個紫GundamX 係下路食強兵.話CP囉. 但佢食到下路D兵又扮野話無
無品到咁. 唉  最後我地3個都無走到. 40幾分鐘完場GG

的確抱怨成分高.
但係 想搵大家評理  佢地咁做. 道理係邊個到?
同埋 想討論下. 中上緊.下路強盜兵可以食?
呢兩個問題

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

如果 各位有時間既..
請睇下個RP啦. 咁樣做評論比較好,!!

人地大把道理 吹佢唔漲嫁 係唔係先

如果係我,我會霸氣地留下一句「Re啦! Hi Auntie! 」之後走場留RP

有咩要嘈RP定奪。

BTW

圖有粗口,用小畫家畫走哂D粗口

昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

小心d,快刪去粗口

得個絕對0反哥有圖

台服菁英 ad carry

當然 小弟未試過絕信中離.!

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2013-3-6 17:33 發表
得個絕對0反哥有圖
好冇品D人

引用:
原帖由 信長的肥料 於 2013-3-7 22:00 發表

好冇品D人
算啦

引用:
原帖由 pptppt11 於 2013-3-8 06:50 發表

算啦
D人成日走 搞到完唔到

引用:
原帖由 信長的肥料 於 2013-3-8 11:44 發表

D人成日走 搞到完唔到
爛技走場仲好

做咩淨係話我呢?
你鬧我串我吊我同做埋D小學X行為果D圖做咩唔放埋上黎呀
我玩每場都係唔比人串就唔走場唔激人,
唔係你惹起我先我會做D感既行為,
你做得小學X我唔做得??
我都係跟你姐
仲要同另一件勁人狂感串,
我認我廢我膠,呢個事實,
但D人仲廢過我膠過我都響到嘈
仲要如果睇反rp到呢個人打左句:
呢個人係vlan常客,不如就放上vlan評下理

之後仲有一句:
你唔好以為上得vlan多就好似好勁感,既然你禁鐘意上,不如上去睇下自己幾onX 啦

感我又好想問,係米我唔勁就唔上得vlan唔發得帖?
講真你當初唔串我唔會感,
雖然係膠D,一有人嘈多我一陣我會onX D或者走場,

仲有一樣野好好笑,你叫re你自己唔走??
我又冇話會記名會話你走場,你講哂我onXD野出黎就講到好似好有道理感,唔見你放你自己做過D野上黎?
我話no re你就唔走,感我叫你去死又唔見你去死既

最好笑係個半月之前既野都要拎反出黎講,你呢個人係米無聊到感?

你都傻傻地..我做左咩小學X行為 請指出
我不嬲吾做話RE就走場既人
係都等場主走左出去開場.我先走
更何況 係你自己 弱智講D低能野. 35NORE
我地硬係話你啦  若要人不知 吾好咁低B
你吾做D 弱智野. 我使鬼POST 上VLAN

仲有.我做過D咩ONX野.貼埋出黎啦  得講無料
你咁樣留言. 真係好小學X囉.

:lol

發新話題