26 12
發新話題

巨魔無左個只求4敗bug圖哥{low},反而多左個mr,sky 點睇?

[Close]
mr,sky成個論壇都無依個人,發垃圾帖?有圖有真相,我都無話你係青山人士,你要自認,我無法,你依加話我青山人士都不如,明顯人身攻擊,等扣分

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-2-20 22:19 發表
mr,sky成個論壇都無依個人,發垃圾帖?有圖有真相
笑死 估唔到你真你可以有腦到咁
你都識講啦 板規唔比打人全名 (咁vlan個個都係發垃圾帖啦
用下你個腦啦 (思覺失調?)獨一無二

你又打law全名咩意思?有圖有真相!

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-2-20 22:31 發表
你又打law全名咩意思?有圖有真相!
我幾時有打佢全名? 你又思覺失調?

我幾時有講唔比打全名,我都睇唔到版規有禁,你思覺失調?咁佢二個重唔比人封ac?

你仲未答我 我幾時有講人身攻擊?(知道自己思覺失調 唔答?) (仲有我問你幾時有打佢全名 你都可以答番我幾時有話唔比打佢全名 你智商果然太高)
用下腦答左我先啦 又扯開話題?
不過我諗你都係答唔到
的確你係帶俾我地唔小歡樂
包括思覺失調等(知道你一定扯開話題係到叫)(因為你唔想認自己6+1左)
(我唔想為左一個智商比較高既人而扣分)
我希望板主有機會睇我呢片字海可以原諒佢(因為我知你已經好慘智商比較高無人陪你挽 爸B換衫衫)
我又希望各位vlan玩家接受佢 當係俾面我 (真心)
我希望玩家就算留言都唔好話佢(佢呢個水平 我地超越唔到佢 爸b換衫衫真係好好挽)
我亦都知道 你挽巨魔真係好勁 不過輸左3場俾我(我知你唔會認)
我亦都知道 你開既bug圖真係好勁 勁到開bug圖都輸 (我知你唔會認)
我亦都知道 你話人扣分扣到自己俾人封埋個寶貴既low ac (我又知你唔會認)
我亦都知道 你D智商高到可以自動分析人地無講過既野變成有 (我又知你唔會認)
我亦都知道 以你既智商高到可以打D字連自己都唔知講咩 仲要成日打錯字 (我又知你唔會認
                       我知道你係唔會解答到我講既野  只會用下挽 爸b換衫衫既時間去扯開話題
  我知道你會用半日既時間黎研究我既神書法錯處 (跟住又黎扯開話題)
    我遇左你理解唔到 (又或者話我傻子 哂時間打字海)(因為你跟本連打字都唔識 用緊手寫板 所以出字先咁慢
     因為同你講野帶俾我太大歡樂
最後      我哀心希望各位玩家能夠體諒佢 (真心)

兩位都收字啦 吾好嘈la:-(

睇到佢,真係笑咗,你係唔係男人,性格成個女人咁,打得字多,唔代表有道理,我出字慢,係因為做緊其他事,邊似你咁毒,一直話我bug都輪,又没證據,又没rp,我知你想像力豐富,睇()都知,比我D證據,版規講到無話可說,係到打字海,想博同情?屁孩,要長大啦,現實D啦,打黎打去,又係吹水,比證據啦,其實我没扯開話題,因為你依個帖,根本同巨魔與精靈無關,你應該去抱怨區,放心,我唔會可憐你,因為人要跌過先會大,希望版主睇完之後,公正處理,謝謝

你地可5可以收字--
真係好煩
john你e+玩到好神??
e個都5係第1個串人帖黎+wo

另外人地話MR
ML你5應機咪得--

依個帖 根本同巨魔與精靈無關 有抱怨成份+上有罵戰
準備del帖吧...

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-2-21 00:17 發表
睇到佢,真係笑咗,你係唔係男人,性格成個女人咁,打得字多,唔代表有道理,我出字慢,係因為做緊其他事,邊似你咁毒,一直話我bug都輪,又没證據,又没rp,我知你想像力豐富,睇()都知,比我D證據,版規講到無話可說,係到打字海,想博同情?屁孩,要長大 ...
咩叫輪左2場? 已經証明你既智商已經超出上限(你究竟係咪中國人黎)
睇你打D字已經証明左你既智商
多謝你再次為我地帶黎歡樂(其實你讀過書未?)連屁孩都不如 唉仲有 我幾時有打過人身攻擊 答未?無扯開話題唔答?

得小學_,先會去捉字,我知你打字能力好強(時下的青山人士,打字都特別過人),我都知你智力好(高),不過真係睇唔到我有打過輪左2場(神經錯亂?),求出處,還有,你當你自己係?你問我一定要答?(傻了?),自己打完都唔知?定係你智力太(高),分唔到! (通常不正常人士先會出現依種情況)

26 12
發新話題