發新話題

[其他問題] 希望可以接受朕的意見

[Close]

希望可以接受朕的意見

其實我覺得新英加藤清正唔萛好勁
希望可以強化此英雄
對於強化此英雄我有以下兩項建議
1)可以控制影子
2)增長影子存活時間
此外 亦都希望增強清水宗治

論輸出不及直江 

論輔手控場又不及宇美

如果要令呢兩隻新英在團戰大派用場,必須強化他們技能

fail. 朕既意見要希望人接受?

引用:
原帖由 單中火山佬 於 2013-1-30 00:42 發表
fail. 朕既意見要希望人接受?
-.-

D影係跟哂真身100%架
肥左冇人夠佢打, 如果有得控真係玩哂
你唔識玩, 技術唔好就話廢, 仲有佢2技4lv成800傷, 你話廢 ?

引用:
原帖由 C-O-L-O-R 於 2013-1-30 15:23 發表
D影係跟哂真身100%架
肥左冇人夠佢打, 如果有得控真係玩哂
你唔識玩, 技術唔好就話廢, 仲有佢2技4lv成800傷, 你話廢 ?
你盲架?? 唔該你睇清楚d, 我有話隻英廢咩 我話佢唔勁昨

肥左冇人夠佢打???一隻真田齊裝都秒佢啦 .. 仲有你估佢2技命中率好高咩

引用:
原帖由 ShingChung22 於 2013-1-30 20:31 發表
你盲架?? 唔該你睇清楚d, 我有話隻英廢咩 我話佢唔勁昨

肥左冇人夠佢打???一隻真田齊裝都秒佢啦 .. 仲有你估佢2技命中率好高咩
點人的確係命中率非常高, 因為係追住目標黎開2技
點地就差D

其實我覺得清正都幾勁

1)可以控制影子
2)增長影子存活時間
好似強化得太多

如果作為主力打. 有2.2爆擊. 加上100%的分身. (能夠打出部分法球)來說. 會戰有控場簡單無可挑剔.
配上個人技術.同埋慢速刀等等. 更可以單殺.

另外肥左冇人夠佢打???一隻真田齊裝都秒佢啦.   以我看來就未必了. 清正有既係無敵的分身. 配合玩家既走位.大技時.就算真田追. 相信秒係好難. 如果搵到令位. 真田邊追重要邊受清正分身攻擊. 如果大家裝備一樣. 就更加難死於真田手下.因為清正大技後. 1技CD為1秒. 一直閃. 就算真田大技都未必追到.

都係技術問題吧?

發新話題