發新話題

感謝文

[Close]

感謝文

第一個多謝既人我諗系流星_k 呢件垃圾。教得我最多野既人

初初識佢,我覺得佢真系好kai,同佢打團,基本上場場都系首死甘制

無礙佢玩主力真系唔可以話最勁,但佢的確系我見過甘多人玩主力之中最無腦,最穩定既一個   

往往佢都有少少既勝點,不過少知有少

第二個人就系要多謝可樂,因為跟完流星_一排,變左一隻無腦既主力,再變番一隻有腦既主力

好遺憾今介信7佢掛住lol 好彩最尾都可以同佢打到一場  

最尾要多謝既就系kfc 系打甘多團 佢每場都會教我玩,每場都會講番有咩唔好,可以再做好s

我既毛利唔多唔少都系睇你rp 學番黎,只不過玩法唔同@@你系我心入面最好最勁既軍師

仲有好多人都要多謝,kbo.nok.hoho.二寶.輝,無腦光。7神,占

系呢個信7期間精k組左我,不過大家都要番工無時間夾過甘制

系64強更加因為我唔等占換上後備輸左一場,好彩大家都無怪我

32強打食焦我要番工請唔到假,又要換上後備,最後比占吊到化,好彩都win左

到最後8強,打可樂,真系好開心最尾可以對上一個教過我野既人,
好彩我亦發揮到無咩敗點,大家都可以睇番第二場rp,精k無敗點而且有勝

點的,第一場就唔好了,佢比人殺到爆粗,雖然今介取消左,但都系開心既

在此要多謝同我合作得好好既占占,7神,Kbo 精k 我覺得我地已經拎左冠軍

另外系我心目中最勁既主力流星k 可樂,輔手= 7神kbo kfc
系星願真系好開心,多謝你地

若幸運一點一早找到你
但幸運可否擔保得到你-    .

入得星願緊係個個都開心.太多傻仔啦入邊.me之外

俾咁多傻仔笑廢柴 你夠哂醒
btw 流星k 最強主力 haha
因你而在

咁多傻仔係入面 我唔係

除左無腦2個字打錯

其他都算事實

btw

thx mama

什麼樣的愛
-
埋伏在未來

笑 邊有可樂 隻湖衣我黎

笑死
精k俾哂d身家你就係為左叫你幫佢講:另外系我心目中最勁既主力流星k  

精K D積分蒸發哂  原來係用黎賄賂MAMA

引用:
原帖由 紫璇 於 2013-1-4 21:00 發表
笑 邊有可樂 隻湖衣我黎
可樂的影子

明明最強係我    收黑錢講假話

引用:
原帖由 Español♥占 於 2013-1-5 10:46 發表
明明最強係我    收黑錢講假話
Gag  we 甘勁sure在心中
若幸運一點一早找到你
但幸運可否擔保得到你-    .

Jim jim 毛利00 死神篇
因你而在

引用:
原帖由 TK.Kfc 於 2013-1-5 16:11 發表
Jim jim 毛利00 死神篇
....  秀王 搞搞震

占占好方便 占占有粥又有麵
因你而在

咁真心既文點可以唔推??
什麼樣的愛
-
埋伏在未來

發新話題