發新話題

依家vlan係咪45到左6lv就一定冇得re?

[Close]

依家vlan係咪45到左6lv就一定冇得re?

真係好白痴 玩45

上次37分鐘4.5都要RE真係哂我時間
..

引用:
原帖由 MinG.Sir 於 2012-10-12 20:55 發表
上次37分鐘4.5都要RE真係哂我時間
算吧啦你 走場狗zz

45未到6lv可以re,應該以最高lv果位計算吧。
不過開波一陣就45大家都應該會話re。

我長期1V5都5想RE= =
但次次對面5個走哂

引用:
原帖由 ABOYS 於 2012-10-12 21:41 發表
45未到6lv可以re,應該以最高lv果位計算吧。
不過開波一陣就45大家都應該會話re。
好多時岩岩6lv走件 都唔re啦
45有咩好玩

可以咁講

回復 1# 的帖子

嗯嗯 有品D好,唔好哂D有品玩家時間

引用:
原帖由 qqq 於 2012-10-12 23:39 發表
好多時岩岩6lv走件 都唔re啦
45有咩好玩
不清楚,通常6LV左右或6LV前有人走左我話re,很多時大家都很合作,前期re左佢算,以免走多個35就晒晒岩岩玩既時間。

其實~lv6 左右 4 5
如果4個果team有一個唔想打45都應該比人re
好公平的~事實大家都實會有45的時間~
將心比己~少1個仲要有人唔想打~
打落去起碼超過80%會35~
咁何必浪費大家時間~

實在唔想成日re~不仿去綜合團2~
話唔定依家咁少人~

講真果句,,45 系走左果個問題
無什麼理由要其餘4個頂45...
但系有時候 想打咪打law 吾想打咪吾好打law...
真系吾**粗口**明,,d_街系甘屈你打....
你話我系世界杯果條友就話姐...
你估個個都系好似你甘**粗口**勁呀??

(我覺得45走場無問題的) 打到後期吾計啦

VLAN無話6LV之後就無得RE 好難講

6LV戈陣4打5真係好難打  

通常唔夠打

引用:
原帖由 SHIT=] 於 2012-10-18 21:31 發表
6LV戈陣4打5真係好難打  

通常唔夠打
唔係呀 合作少少就一定夠打

發新話題