19 12
發新話題

[動畫] 【Naruto 火影忍者】【503】【RMVB】

[Close]
引用:
原帖由 aRa_Gakki_Yui 於 2012-10-13 09:44 發表

力量+速度混合體 無視爆門凱?
爆8門=超越影既能力

雷影全開狀態 似撒亞人2..又係黃色頭髮+向上+黃眉+有氣係身+有d電閃閃下
8門 爆完=死@@"
不過佢7門應該=雷影

其實我覺得鳴門同四代尐閃光唔同
鳴門係速度快
四代係時空忍術
根本閃介咁   
點睇都係四代屈好多

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-10-13 21:05 發表

8門 爆完=死@@"
不過佢7門應該=雷影

其實我覺得鳴門同四代尐閃光唔同
鳴門係速度快
四代係時空忍術
根本閃介咁   
點睇都係四代屈好多
8門爆完都未必死..丁次食丸又話死梗....最後?
同埋佢爆7門 都只係肌肉痛....
爆7門都唔嚴重,8門最多咪訓一陣醫院...

可能作作下...唔只8門仲有9門
九尾最勁 最尾咪又係有十尾

引用:
原帖由 aRa_Gakki_Yui 於 2012-10-14 20:58 發表

8門爆完都未必死..丁次食丸又話死梗....最後?
同埋佢爆7門 都只係肌肉痛....
爆7門都唔嚴重,8門最多咪訓一陣醫院...

可能作作下...唔只8門仲有9門
九尾最勁 最尾咪又係有十尾 ...
丁次食丸幾時有話死硬

但八門爆完
一開始做到e+ 都係話一定死
如果訓陣醫院就返生
竌一定唔會未用過

引用:
原帖由 不死的金川 於 2012-10-14 23:11 發表

丁次食丸幾時有話死硬

但八門爆完
一開始做到e+ 都係話一定死
如果訓陣醫院就返生
竌一定唔會未用過
講左2次,但你都可以話唔係既
丁次食紅色丸果陣講,犠牲自己性命,都要打敗次朗坊
鹿丸都講過 絕對不可以食紅色藥丸(如果唔死,洗鬼用「絕對」2字)
套番你凱果個角度,如果丁次唔會死,一早食紅丸ko對手再追上去仲好啦
仲可以節省埋頭2粒丸既副作用

本來應該會死,只係鋼手妙手回春救番姐...
好似我愛羅死左,比千代救番,但救番唔代表無死

爆八門唔一定會死係我感覺
因為見到爆七門,凱只係肌肉痛,仲行得走得
推理番八門應該都係訓下醫院,
係我觀察同推測,唔代表故事係咁,
漫畫咩都有可能,佢可能作到爆7.5門 未爆哂唔死呢
同埋3年前既知識可能太少先咁講,而且佢又未試過
就好似,3年前既知識又點會估到寫輪眼可以開到永恆
仲有佢3年前講就會死姐.但3年後可能已經練到身體強壯到唔洗死...
好多野踏入疾風傳已經唔同哂,唔可以再以第一季既標準黎定

19 12
發新話題