發新話題

[非文盲]「請先移除插件,再連接VAC保護伺服器」

[Close]

[非文盲]「請先移除插件,再連接VAC保護伺服器」

我根據http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D3既教學做左個捷徑 -steam果到都無咩問題 但發覺"XXXXXXXX" 既" 打完按套用 之後入唔到SER 再開黎睇下 "符號消失左 求解決方法

問題

問題係入唔到人地SER
理由同標題

引用:
原帖由 jackbbq123 於 2012-9-20 23:14 發表
問題係入唔到人地SER
理由同標題
點入唔到法?

引用:
原帖由 22029205 於 2012-9-20 23:20 發表

點入唔到法?
Connection Blocked: please remove plug-ins before attempting to connect to a vac secured server
姐係「請先移除插件,再連接VAC保護伺服器」

引用:
原帖由 jackbbq123 於 2012-9-20 23:22 發表

Connection Blocked: please remove plus-ins before attempting to connect to a vac secured server
姐係「請先移除插件,再連接VAC保護伺服器」 ...
你係咪用個捷徑開game?
複製你成句目標列睇下

我打就係打"C:\TDDOWNLOAD\L4D2\left4dead2\left4dead2.exe" -steam
但之後再開睇多次,佢會自動變左C:\TDDOWNLOAD\L4D2\left4dead2\left4dead2.exe -steam

引用:
原帖由 jackbbq123 於 2012-9-20 23:28 發表
我打就係打"C:\TDDOWNLOAD\L4D2\left4dead2\left4dead2.exe" -steam
但之後再開睇多次,佢會自動變左C:\TDDOWNLOAD\L4D2\left4dead2\left4dead2.exe -steam
你試下刪左佢 重裝一次響program files入面

其實有無"都冇事,系要C:\TDDOWNLOAD\L4D2\left4dead2\left4dead2.exe -steam -appid 550

好似得

係VLAN 度打番-steam -appid 550 -nohltv -novid -console

開到單人模式, 本身單人都唔得, 未試連機, 佢要我按下載元件但按咗無反應

發新話題