發新話題

今日有場奇遇

[Close]

今日有場奇遇

是咁的今日夜媽媽玩左一場

發現左有一個叫 小黑仔 既人玩毛毛玩到好神
小弟原本好欣賞呢個人既"技術"同埋佢既"口才"

但到後來,佢私頻我叫食緊cp既我唔好食cp  我就發現 原來 小黑仔 係高科技玩家

我即時更加讚嘆呢位玩家既技術
    係響前期扮冇用高科技既技術

事後我就有感而發 好想同大家討論下 唔知戈d高科技玩家係點隱藏自己咖呢

附RP, 等你地先睇下佢既"技術"同"口才", 之後再諗下佢隱藏自己既招式

P.S. 小黑仔呢個ac大家就唔需要記啦 睇怕佢玩親高科技都會開番個0 lv ac

望大家快d發表下意見
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你講戈個高科技係咪M_/_H?

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 20-9-2012 01:07 AM 發表
是咁的今日夜媽媽玩左一場

發現左有一個叫 小黑仔 既人玩毛毛玩到好神
小弟原本好欣賞呢個人既"技術"同埋佢既"口才"

但到後來,佢私頻我叫食緊cp既我唔好食cp  我就發現 原來 小黑仔 係高科技玩家

我即時更加 ...
紅字為重點
抽下水先 :handshake

引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-9-20 12:27 發表

紅字為重點
抽下水先 :handshake
夜媽媽有咩問題?/.\

咁你果場 贏定輸

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 20-9-2012 02:06 PM 發表

夜媽媽有咩問題?/.\

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2012-9-20 18:16 發表
咁你果場 贏定輸
高科技的  LAG走了

小黑仔 玩到後面就走場 算吧拉 !   無品人士 開分身  有種開正身出來吧! 唉!   呢種人 得把口有咩用?

引用:
原帖由 LOVE.MING 於 2012-9-20 18:39 發表
  小黑仔 玩到後面就走場 算吧拉 !   無品人士 開分身  有種開正身出來吧! 唉!   呢種人 得把口有咩用?
得把口 仲有高科技

樓主camp圖好d....rp無人睇= =

http://ipve.com/bbs/viewthread.p ... page%3D1#pid5626392

咁岩呀 我又巧遇高科技神手 不過事前我唔知佢係高科技= =

發新話題