發新話題

借問鈴木秀二

[Close]
引用:
原帖由 星崎安妮 於 2012-8-18 19:49 發表
OK 我唔會理佢,的LA 我為我以上的行動作萬一分的道歉,THX大家付出的時間 看完我LA個POST
親愛的四眼令仔 good bye kiss.
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

引用:
OK 我唔會理佢,的LA 我為我以上的行動作萬一分的道歉,THX大家付出的時間 看完我LA個POST
親愛的四眼令仔 good bye kiss.

引用:
四眼令仔 88啦:'(

既然件事完左就無謂系到吹水拉.
陣間俾人扣分就吾好

見到今日絕信區有成122回帖甘多

引用:
原帖由 pptppt11 於 2012-8-18 21:44 發表
見到今日絕信區有成122回帖甘多
某某成日見水就抽 係唔係都抽 佢唔厭我都厭啦SAD
一個人更開心

本人已細閱相關RP,並已代表敝團處理該事件。
另,本人希望非相關人士勿插手此事,謝謝。
我開始微笑 以後會努力過的 很好

何以罵聲不斷連 , 為博各眾的一笑?
論壇本是新天地 , 莫將情趣競相猜

此詩乃是我給大家的提點

心隨江水同歡唱,攜雨扶風朋自來。

------------------------------------我就做警戒線----------------------------------------

請停止所以對
罵    plZ

一字記之日心

引用:
原帖由 森居簡出 於 2012-8-19 00:55 發表
某某成日見水就抽 係唔係都抽 佢唔厭我都厭啦SAD
都冇事啦...大家好好地米算lor

發新話題