發新話題

大家入黎討論下

[Close]

大家入黎討論下

拿,,眾所周知009通常都係玩v人v技架啦小弟我就好驚v到d好屈機既技既(玩得廢比人小)
不過呢,玩得廢係咪罪?
玩得廢,垃圾,就唔可以出聲?
無錯,我認我係垃圾,咁點?
每個人一開始既時侯,唔會樣樣野都識哂
最多只可以話你有戈方面既天分
我真係唔信e+打絕信好勁戈d,一開始就係咁
對1個接觸番魔獸/絕信唔夠1年既人黎講
玩得廢都好正常姐

(以上乃本人觀點,不喜勿插)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

場場都見到d甘既人架啦;
如果系我會吾理佢地~

那請問樓主 玩得廢 垃圾 代表可以走場嗎?
都是路過問一問你而已

只能說 五十步笑百步

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

引用:
原帖由 -Season.hG﹡ 於 2012-7-30 11:10 發表
那請問樓主 玩得廢 垃圾 代表可以走場嗎?
都是路過問一問你而已

只能說 五十步笑百步
我承認我走場係我唔岩
我並無垃圾就可以走場之意

引用:
原帖由 櫻_Sakura 於 2012-7-30 11:16 發表
我承認我走場係我唔岩
我並無垃圾就可以走場之意
所以就說五十步笑百步
ˋ愛情不過是一場謀殺時間的遊戲:)
  ﹡林詠琛 - 聲之記憶ˇ      

小弟我就好驚v到d好屈機既技既
我仲2為你係女仔 SOSAD~.~
這世界只有騙子是真心的 因為他會真心的騙你。。

廢唔緊要 品德最重要

回復 3# 的帖子

俾你搶先一步

下次讓俾我ok?
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

引用:
原帖由 貓痴。小飛 於 2012-7-30 19:15 發表
俾你搶先一步

下次讓俾我ok?
嘩   耐無返VLAN  一上黎就見到好多熟人

回復 9# 的帖子

同解要引用我   收你錢嫁
人  我  人  我   凡  日
不  不  若  必   事  後
犯  犯  犯  奉   留  好
我  人  我  還   一  相
。  。  。  。   線  見
                         。  。

發新話題