發新話題

為何每次場主做巨魔都敗=.=

[Close]

為何每次場主做巨魔都敗=.=

次次玩巨魔,差不多一到場主做巨魔一定敗的,到後才知道原本是場主開bug圖,所以玩巨魔,場主做巨魔我大多數都走

(次次將塔升很高,就2-3下 爆=.=)看巨魔的裝,全都是不明裝的(場主玩巨魔)

引用:
原帖由 coltions 於 2012-7-7 23:44 發表
次次玩巨魔,差不多一到場主做巨魔一定敗的,到後才知道原本是場主開bug圖,所以玩巨魔,場主做巨魔我大多數都走

(次次將塔升很高,就2-3下 爆=.=)看巨魔的裝,全都是不明裝的(場主玩巨魔) ...
有抱怨成份.
btw 吾系個個埸主都系甘..您自己要學識分正圖同假圖..
重點: 如果您覺得有可疑..請save rp..真系有問題既就將個rp放上抱怨區~

請問暹是場主.請問你隊友係唔係肥完人黎.
爆左金 有不明不出奇

回復 1# 的帖子

我無論係唔係我開場
我做巨魔都90%勝(大約)
因為只要一搵到升左生命o的肥料
即刻打佢
好快就嬴
好多時書左責任不在你
因為有一d水平較差o的玩家
唔一定係bug圖
不過,你見到6.1/6.2
就一定係
試下叫佢轉正常圖
唔得,等佢場之後
簡緊精靈同巨魔個陣走場
等佢白開一次

完全唔明你講咩

因為你廢LO

我發覺d巨魔只所以會肥,就是有一些精0不起塔,到被巨魔打時,只在修防禦石,才讓巨魔肥=.=,我幫起塔打巨魔就被他罵=.=,就懷疑是不是25,專給佢魔肥=.=

引用:
原帖由 coltions 於 2012-7-10 18:02 發表
我發覺d巨魔只所以會肥,就是有一些精0不起塔,到被巨魔打時,只在修防禦石,才讓巨魔肥=.=,我幫起塔打巨魔就被他罵=.=,就懷疑是不是25,專給佢魔肥=.= ...
呢d就慢慢教啦 ...除非佢係25姐

好多神手巨魔肥得快 比人以為玩bug (好多新手精唔知自己慢 以為人地玩bug)

其實我好懷疑緊,巨係唔係A到眼淚!A到既話D木升得勁快,如果係LV3最快

引用:
原帖由 kal043207 於 2012-7-12 18:20 發表
其實我好懷疑緊,巨係唔係A到眼淚!A到既話D木升得勁快,如果係LV3最快
A幾野=肥仔

=.=有品點吧 ...

你入bug圖場話人開bug 搞笑

發新話題