28 12
發新話題

你好

[Close]
唔係咁多廢話啦

接場滅團啦

最多讓埋你軍,你場,,時間俾埋你定,,版本你話事
Español♥滅

原來實力勁就會俾人以為日日打信
真係好慘..同埋唔識我就咪亂斷估啦

真係唔好意思 我已經好耐無打信
係近排先得閒打下
不過估唔到咁都有d智障係度斷估

無計啦 我神手 藍天e班廢狗咪將技術俾人廢既原因拉去日日打信度囉
日日忙到七彩 不過打一場信得到技術 係你班小學生打百場信得到既技術

仲有 小心你講既野 唔好以為我唔知你班藍天邊個打邊個
因為網吧好危險/.\

仲有唔駛再叫肥堅探我口風
我講左 滅團呢 就唔駛我出手
有羅奔果堆都夠做你班lulu
咪以為下下都需要我出手先得架   
一堆蕃薯 好快搞惦

收p啦= =嘈嘈嘈.講真.關你手然事咩.
網吧好危險?你夠做埋黎.唔好係到9up咁多啦^^
你呢.我就真係未聽個你個名.唔好意思呀^^
仲有玩信長玩到入埋人地團版串仲要話好危險.笑料咩
我理你羅奔果堆定係蕃薯果堆.一個講曬.識q你呀

Bb( ˘ ³ ˘ )♥

回復 18# 的帖子

我就係傳說中的蕃薯!!!!!!!!!!!!!!占哥有何指教!?

引用:
原帖由 -Ray 於 2012-4-6 20:50 發表
網吧好危險?你夠做咪埋黎.唔好係到9up咁多啦^^
我理你羅奔果堆定係蕃薯果堆.一個講 ...
咁你老味肯接滅團未
講咁Q多廢話,原來又係淆底獸
費就費啦,扮乜春野矜持
Español♥滅

引用:
原帖由 Español♥滅 於 2012-4-6 20:59 發表

咁你老味肯接滅團未
講咁Q多廢話,原來又係淆底獸
費就費啦,扮乜春野矜持
滅團你咪問佢地囉 我係要串你地你地又可以點姐
你咪招我滅團 我個團就得我一個 你中意我比埋你都得:$ 澳門仔
Bb( ˘ ³ ˘ )♥

唔緊要啦
都係用返狗神果句

所以今日本神團決定特此揮軍直下,直搗皇龍 替vLan清理門戶,積返少少功德
今次我地事在必行 戰書在此 唔接罷就 但眾人如何評價 閣下自理
想必先恥笑一番 吸濕在後 雖知貴團臉皮之厚難以推算 水池之深亦難以捉摸,影響不大
但能夠為vlan 略盡綿力 深感安慰
Español♥滅

引用:
原帖由 Español♥滅 於 2012-4-6 22:18 發表
唔緊要啦
都係用返狗神果句

所以今日本神團決定特此揮軍直下,直搗皇龍 替vLan清理門戶,積返少少功德
今次我地事在必行 戰書在此 唔接罷就 但眾人如何評價 閣下自理
想必先恥笑一番 吸濕在後 雖知貴團臉皮之厚難以 ...
文采唔錯咁有心機 加油

引用:
原帖由 -Ray 於 2012-4-6 20:50 發表
網吧好危險?你夠做咪埋黎.唔好係到9up咁多啦^^
我理你羅奔果堆定係蕃薯果堆.一個講 ...
沒料扮4條
When you kissed me on that street I kissed you back

我地5個正選有好好認真諗過貴團的問題
接唔接亦都要5人同意

但貴團有沒有想過其實我們雙方不只是團與團之間的問題

相信你地也知道本團5正選之1 肥堅是你們團長的親細佬
即使我們接下了,任何一方勝利了也不會開心吧。

再且,你們招滅團的原因係咩呢?
是否真的要去到嘈大交嘅地步?有冇諗過佢兩兄弟日對夜對?

肥堅唔想我地接 唔係因為佢怕輸 如果我地怕輸就唔會接勁團計分吧

但如果,如果唔打真係難洩貴團的心頭之憤的話 我建議由水火5團轉
成計分戰or榮x戰

最後一句,輸贏唔重要 我們只是在打信長

agree

好口爆

引用:
原帖由 藍天★小馬 於 2012-4-8 12:44 發表
我地5個正選有好好認真諗過貴團的問題
接唔接亦都要5人同意

但貴團有沒有想過其實我們雙方不只是團與團之間的問題

相信你地也知道本團5正選之1 肥堅是你們團長的親細佬
即使我們接下了,任何一方勝利了也不會開心吧。

再且,你們招滅團的原因係咩呢?
是否真的要去到嘈大交嘅地步?有冇諗過佢兩兄弟日對夜對?

肥堅唔想我地接 唔係因為佢怕輸 如果我地怕輸就唔會接勁團計分吧

但如果,如果唔打真係難洩貴團的心頭之憤的話 我建議由水火5團轉
成計分戰or榮x戰

最後一句,輸贏唔重要 我們只是在打信長
首先
希望你搞清楚
點解我同你地嘈?
原因係因為你地有條友招我地3分
跟住我出聲
佢就潛水
好似叫乜春野其
然後再者你地個林換諗住直接招we占 3分
呢個時候你睇下你地個堅有咩行動?
跟住我想接啦
可能唔關我事
係我白掛
但係你一開波就直接打boss
你唔覺有問題?
另外由3分搞到水火5團
係因為我踩到埋黎你地團版
你地個答覆就係由其他團員答埋d 9 唔 能搭8既野
有d就話打團戰
真係唔知你地學過閱讀理解未
全部人答既野都係唔關事
我真係火能滾