發新話題

氣油彈問題....

[Close]

氣油彈問題....

點解我每次 投氣油彈個時 佢都會有多一個 長方型既物體 一齊投既??之後氣油彈爆個時 舊野就會爆走...有咩用架舊野??

舊野實質上冇用的!!!
以我估計係愛黎 裝飾 // 廣告 // 標誌warning提示附近D人徹離...之用掛
當氣油彈爆炸後氣流會將佢彈走,之後就冇價值lu

引用:
原帖由 gary8909 於 2007-10-5 17:16 發表
舊野實質上冇用的!!!
以我估計係愛黎 裝飾 // 廣告 // 標誌warning提示附近D人徹離...之用掛
當氣油彈爆炸後氣流會將佢彈走,之後就冇價值lu
標誌=.=’’點樣整d字上去???個野咁細個 點睇到入面射d字?

引用:
原帖由 浩文仔 於 2007-10-5 17:23 發表

標誌=.=’’點樣整d字上去???個野咁細個 點睇到入面射d字?
估下既姐    你要睇咪拎個放大鏡去睇囉 kaka..
我比較愛 紅軍果邊用戰機放..型D,夠迅速

引用:
原帖由 gary8909 於 2007-10-5 18:33 發表

估下既姐    你要睇咪拎個放大鏡去睇囉 kaka..
我比較愛 紅軍果邊用戰機放..型D,夠迅速
我今日先知道原來ussr 投既方法唔同...中有無d 又係唔同既方法架其他國家=.=??

p.s  我覺得ussr 個個好廢..型d 夠快姐.... 但係最重要既 威力同理沖擊波 都無理...好廢=3=

引用:
原帖由 浩文仔 於 2007-10-5 19:37 發表

我今日先知道原來ussr 投既方法唔同...中有無d 又係唔同既方法架其他國家=.=??

p.s  我覺得ussr 個個好廢..型d 夠快姐.... 但係最重要既 威力同理沖擊波 都無理...好廢=3= ...
3個國家的所有支援應該有相同既威力/範圍一樣吧,玩左幾個月都唔感覺有不同之處,除了爆炸效果/投放方式外
另外坦克支援時,直昇機唔同樣<-相信大家都知道吧
(沖擊波) 呢樣野就唔知咩黎  咪問我

引用:
原帖由 gary8909 於 2007-10-5 20:20 發表

3個國家的所有支援應該有相同既威力/範圍一樣吧,玩左幾個月都唔感覺有不同之處,除了爆炸效果/投放方式外
另外坦克支援時,直昇機唔同樣
ussr 既氣油彈唔一樣架 威力/範圍唔一樣架 又無做沖擊波

Website Design

NeoDesign is a professional website designcompany dedicated to provide excellent service in the field of website design, ecommerce solutions, flash web design, logo design, blog design & setup, custom programming and marketing creative design.
If you have special requirements that extend beyond the modular websites are capable of, you may require a custom website solution. Our Web Designand Development team are able to tailor a specific website solution to meet your technical, creative and management needs.

有阳光哦呀的午后,靠在背椅上

绝对的懵懂,的还不知道所云

以速度慢 逐渐被淘汰 -效率低

想我们的敬爱想-我们的敬爱的敬礼!

上海搬家公司-上海市民和企业公司享受高质量搬家服务
织物强力机-专业生产纺织仪器
上海物流公司-一家集货物运输一体的现代化物流企业
massage shanghai-massage is a 24-hours out call massage

不该疏忽

一位推销员疲惫不堪地敲开街角的饮食店,要了杯酒,刚尝了一口,

顿时愣住:“怎么,这不是一杯白开水吗?”

“哟,”店主也吃了一惊,“糟糕,我忘记掺酒了。”

破碎机  石料生产线  复合式破碎机厂家 反击破碎机 石灰石雷蒙磨

發新話題