發新話題

[疑問] DEL

[Close]

DEL

DELDELDEL

我覺得佢真係唔鍾意你
同埋點解你會係4月1號表白.........

佢接受左你仲衰,4月1!!!第日先同你講愚人節快樂

有人話愚人節=情人節
利用開玩笑
表達心裹面諗既野 

係咪見到面之後吾理你呢

見面就一定理既
有時仲主動同我講野
sms就唔覆囉

引用:
原帖由 醉心_w 於 2012-4-7 11:00 發表
見面就一定理既
有時仲主動同我講野
sms就唔覆囉
4月1號很易令人誤會...她也會被你現弄的...
但是以她的表現真的不像對你有意思...
你最後發給她的...斷了自己後路,,
無得返轉頭嫁啦...

佢中意你多數唔會唔回你sms..而係主動叫你下
你都會想問下佢係度做咩個d嫁,,係咪!?
所以別找新的吧

睇黎樓主無乜呢方面經驗
主動少少應該無問題!

DELDELDEL

dELDELDEL

哄番佢98啦 女人最易心軟
[email protected] 說:
推!
打咗好耐

引用:
原帖由 -YiN. 於 2012-4-27 10:29 發表
哄番佢98啦 女人最易心軟
[email protected] 說:
推!
打咗好耐
別派膠 好不

女仔..想搵一份安全感...女仔一係唔愛上你....一愛上你佢就認定...係你既人....所以..係未愛上你既時間...佢會做好多野令自己覺得你係值得佢愛既人...我睇番你個情況,你咁樣做大錯特錯...可能佢仲係到諗緊..你係真係表白...定係講笑...正係佢考慮之間...你同佢講當無講過...咁樣...叫佢以後..對你講既野應該相信定係唔信.....另外...我俾個建議你....既然你係愛佢既...就唔好怕魚....當面同佢表白....當然...唔好係人多既地方...要私底下...因為女仔好怕俾人唱....如果成功...就當然好...如果唔成功既...只能夠說...愛一個人唔需要擁有...但係擁有一個人就要好好愛佢....

如果而要我教你表白內容...可SD信息俾我...!!希望幫到你

DELDELDEL

發新話題