75 12345
發新話題

War3 防 MH 更新公告

[Close]
如果入場玩緊先開, 在 3 ~ 10分鐘內就會被彈

收番我個句做得好先 因為我見到一個神級mh 我唔知邊隻 只知佢戲都唔做 神抗神閃神追擊

一早就應該封啦=.=~~~~~~~

點解好似更新左防MH就好易彈GAME 唔知係唔係我部電腦問題
玩下玩就彈出個war3 error
this application has encountered a critical error:
Fatal error!
Program:d:\warcraftIII\war3.exe
exception: 0xc0000005(access_violation)at 001b:01dc2de2
rhe instruction at'0x0c6a2440'.
the memory could not be 'read'
press ok to terminate the application

引用:
原帖由 壞蘋果 於 2012-3-22 19:49 發表
本人十分支持反MH
我係黎做金手指的
h t t p : / / o n l y h k . n e t / f o r u m . p h p ? m o d = v i e w t h r e a d & t i d = 5 7 5 6 & e x t r a = p a g e % 3 D 1
網頁內容:
74101230同胞提供,經测試. ...
如果冇記錯VLAN 防MH係vlan既程式唔關WAR3事
佢講既網有1個程式係可以關左VLAN防MH就可以用MH程式

引用:
原帖由 tch_frank 於 2012-3-23 13:31 發表
點解好似更新左防MH就好易彈GAME 唔知係唔係我部電腦問題
this application has encountered a critical error:
Program:d:\warcraftIII\war3.exe
exception: 0xc0000005(ac ...
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=380871&extra=page%3D1  請更新多次War3  去試下   我之前都試過因之前版本為war3 1.26a 昨天见War 1.26a2  今天見道係War 1.26a3

支持
杜絕mh

請求

除了有特別處理MH外!

可否新增 走場 封帳號
或者 停 帳號遊戲一小時或更多!

我想希望能夠有順利遊戲完成...

支持封MH.讓遊戲公平

引用:
原帖由 tch_frank 於 2012-3-23 13:37 發表

如果冇記錯VLAN 防MH係vlan既程式唔關WAR3事
佢講既網有1個程式係可以關左VLAN防MH就可以用MH程式
甘樣做可能會導致斷線的.

引用:
原帖由 tch_frank 於 2012-3-23 13:31 發表
exception: 0xc0000005(ac ...
22號下午5點已對此問題作出改善, 請重開 vLan 更新到最新版本試試.

我地用 windows 7 32/64bit  多部機多次測試, 並未再發現問題.

支持一下   :    )
: 林先生

公平遊戲先會有進步,邊似ggx 一場至少有1,2個mh,點進步?

支持支持

防多D MH狗啦 一日都有見二三個mh狗

75 12345
發新話題