發新話題

原創-學校親身經歷

[Close]

原創-學校親身經歷

前一排,因為我個班的音樂比賽就到,
所以我地有幾個同學仔留系學校課室度採排,練習等等
時間6點30分左右
我地大約有5個人左右,而我和2個同學背對課室門口,另外2個則對著課室門口,
突然我見其中一個對著門口的同學表情有異,我就問佢
你無事丫嘛?
佢就話岩先見到有個白色長裙既女人走過,頭髮長約到裙底,
我同佢講
扮野啦你!(因為佢平時成日惡作劇...)
之後,另外2同學就陪佢。
我同另外一個大膽小小的男仔去搵下學校有無人未走或者有老師甘樣..
心驚驚地搵過後 未有任何發現
之後我想去厠所 我就行埋去 
經過女厠 先到男厠 經過既時候 我感覺到好似有人 因為個天都黑晒 厠所無開燈.
之後我沖出厠所跑番課室 佢地見我表情都知發生咩事..
我地就好快汁書包走...
事情告一段落....

經過依次之後 我以後唔會系學校留甘夜...
我本人呢.信有依味野 但希望唔會再見到...

0分重作

似假野......入到次所見到d咩?重點又吾講埋

假野? 你唔好屈我 最憎人乜都唔知系度屈人 你憑咩?

引用:
原帖由 霸氣小飛象 於 2012-2-17 22:48 發表
假野? 你唔好屈我 最憎人乜都唔知系度屈人 你憑咩?
經過女厠 先到男厠 經過既時候 我感覺到好似有人 因為個天都黑晒 厠所無開燈.
想點?其實吾係屈你屈你.但係你講d吾講d.可信度不高.

我都撞過鬼.但我真係吾信一隻鬼係會特燈俾你見到.

引用:
原帖由 小白^^囡囡 於 2012-2-17 22:49 發表
想點?其實吾係屈你屈你.但係你講d吾講d.可信度不高. 唔中意可以唔睇

我都撞過鬼.但我真係吾 ...
你又唔鬼 你又知?

因為你作得太假 吾見冇分加你又來?
重作
我係要睇,我係要講我意見.

假又點
有分=推動力
我12號先注冊.你又知我唔黎?
你要睇 佐你唔到

一早認假is ok 証明我冇屈你.係你屈我屈你假

我無認 只系問 假又如何?

引用:
原帖由 霸氣小飛象 於 2012-2-17 23:26 發表
我無認 只系問 假又如何?
如果假既 請你吾好加親身經歷, 變做1個原創故事
♥lamyiutiny>_<

引用:
原帖由 ☠沐﹏飒〞 於 2012-2-18 22:44 發表
如果假既 請你吾好加親身經歷, 變做1個原創故事
原創的
只是樓上話我篇野假 是指唔系鬼 你爬文吧THX

引用:
原帖由 霸氣小飛象 於 2012-2-18 22:52 發表

原創的
只是樓上話我篇野假 是指唔系鬼 你爬文吧THX
但你標題個度寫住"學校親身經歷" 難道, 尼個故事既名?. 其實係我都會誤會"親身經歷" 尼四個字,  因為而家微緊文
♥lamyiutiny>_<

甘我加番個原創先 多謝你既意見

無謂因為這些事而發生罵戰

引用:
原帖由 Mp. 於 2012-2-19 00:21 發表
無謂因為這些事而發生罵戰
嗯嗯 我的中學都係好e d咁既傳聞

發新話題