發新話題

親身經歷分享

[Close]

親身經歷分享

一個月前, 我放學依平常一樣回家, 平日大廈在下午四時正都很繁忙, 所以每次等電梯也等很久, 但那天, 我一踏入大廈, 便有一
部電梯開着門, 但我沒有覺得好奇,就進入了那部電梯(難道有電梯不塔嗎)....我是住36樓的, 所以我按了36, 電梯依正常升降,但

升到27樓時,電梯突然停下, 還一直搖晃, 連續閃了幾下燈, 那時我唸下了一篇天主經, 過了30秒後, 電梯突然升到30樓 然後停

了,開了門, (我座大廈既升降機,只有落個陣時人地禁先會開門,上個時無反應的,所以絕對吾係人地玩電梯)

感想: 也許所有都是巧合吧,雖然,個陣係好驚, 但從個日開始我就一直上網留意靈異野, 最後我得出1個結論就係, 人不犯鬼, 鬼

犯人, 我係信鬼, 不過我暫時仲未證實到鬼既存在, 謝謝收看
♥lamyiutiny>_<

那時我唸下了一篇天主經, 過了30秒後, 電梯突然升到30樓 然後停
了,開了門,

也許真是一種巧合 ,但這句話使我有點突然

引用:
原帖由 Mp. 於 2012-2-16 20:50 發表
那時我唸下了一篇天主經, 過了30秒後, 電梯突然升到30樓 然後停
了,開了門,

也許真是一種巧合 ,但這句話使我有點突然
我也覺是一種巧合, 先謝謝你加分, 期望你一直為此區努力
♥lamyiutiny>_<

係時候搵業主立案法團 搵人維修下部電梯

引用:
原帖由 朗乂少 於 2012-2-16 22:29 發表
笑死我..

引用:
原帖由 朗乂少 於 2012-2-16 22:29 發表