發新話題

點樣購買一個部隊之後冇得再買

[Close]

點樣購買一個部隊之後冇得再買

如上,姐係好似信長咁,選擇左一個英雄之後 人地冇得再用果隻英雄

似係
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 30-1-2012 22:05 發表

似係。
係E個?--
等我開正信圖睇下先,我都唔記得左

睇完..岩

回復 2# 的帖子

可唔可以比個英文版我睇  因為我用緊英文版,而且我禁隨機既話又無啦啦會有相同英出現 咁應該點解決呢個問題?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=502470&extra=page%3D2

#2,入面DN左去睇下信長個出英方法髑法名:
W6
W7
W8
W9
好前的

唔係可以簡單D
係存貨回復時間到整要成3600OR更高^^

引用:
原帖由 ☠死☠ 於 31-1-2012 22:18 發表
唔係可以簡單D
係存貨回復時間到整要成3600OR更高^^
治標不治本
(成日禁錯野= =)

我而家搞到亂哂大龍 ,雖然而家話抽v,v中果隻英,係酒館度就消失左無得簡果隻英,但我唔抽v果陣,隻英就係酒館無消失到(姐係仲有得簡),搞到我要較到3600秒先得

引用:
原帖由 卡位專用 於 8-2-2012 09:23 發表
我而家搞到亂哂大龍 ,雖然而家話抽v,v中果隻英,係酒館度就消失左無得簡果隻英,但我唔抽v果陣,隻英就係酒館無消失到(姐係仲有得簡),搞到我要較到3600秒先得 ...
原來我打小左,觸法r1都係

可唔可以用變數玩者1-12搞 因為我想輕鬆d

有...................

發新話題