發新話題

SER2 TD監獄 垃圾ser 9q9ban 垃圾simon

[Close]

SER2 TD監獄 垃圾ser 9q9ban 垃圾simon

td 垃圾ser吾好入7.7 9q又吾認又吾理 仲ban埋我 垃圾ser 收得皮拉你
垃圾admin 垃圾ser = 收得皮^^

當時有冇admin?

你唔好up得就up
我地有完善既管理

你確保冇犯以下任何一樣?

[2/8/11 updated]:話人9kill/9press 請比名或CT第幾個(e.g: CT 1 9KiLL) 否則未必受理

禁止粗口
------------------------------
為大家有一個良好的遊戲環境,
請不要說粗口 (badword)
有粗口或粗口意向的一律以以下方式處理
一次:warning (警告)
二次:封禁(BAN)永久 (看情況)
badword例子:這裡不方便說
以上只是例子,是不是粗口請管理員自行判斷(有粗口意向也可用上述方式處理)
惡意對管理員不敬/罵管理員可即ban
有9ban情況可投訴
請尊重自己,尊重別人

TDJB規則
----------------------------------------

可殺:
不遵守規則
逃走
打警察
通緝犯(紅色衫)
有槍
在槍房
Freeday最後一個
偷警察制服
卡槍房門

不可殺:
有FreeDay的獄犯(綠色衫)(打警察,有槍,在槍房除外)(可不遵守規則)

Simon/囚犯老大的規則:
不能唱歌
不能說badword
不能挑釁別人
不能侮辱玩家/admin
有咪才可以做
否則以上所有發生的 都ban 60分鐘
重復做的會被ADMIN踢

CT的規則:
不能唱歌
不能說badword
不能挑釁別人
    CT未經simon同意,不可亂禁機關掣(是可令人死亡的掣,但不包括:門,Freeday) 否則ban60分鐘
    FreeDay 不可以隨便比,否則ban60分鐘
   不小心9kill請說Sorry(一次機會),給FD,否則少人的kick 多人的ban60分鐘
    轉model 即BAN 120Mins
    9hit後需準許被hit者加血,如果殺了他要給FD,不給的ban 30分鐘
   冇MIC者禁止做CT(系統管理員除外),否則kick/ban/轉TR
   若獄犯非剩下一人,則不可以報串, 否則kick/ban

TR的規則:
不能說badword
不能挑釁別人
TR未經simon同意,不可亂禁機關掣(是可令人死亡的掣,但不包括:門,Freeday) 否則ban60分鐘
轉model 即BAN 120Mins ,admin在獄犯時也不可轉model
9ban,9press 後走人,即BAN永久

指令集打/help即可找到

不小心9kill請說Sorry(一次機會),給FD,否則KICK or BAN

[22/5/11 updated]:若獄犯非剩下一人,則不可以報串

[2/7/11 updated]:9kill,9ban,9press 後走人,即BAN永久

[1/8/11 updated]:非admin 轉model 即BAN 120Mins,admin在獄犯時也不可轉model

[2/8/11 updated]:話人9kill/9press 請比名或CT第幾個(e.g: CT 1 9KiLL) 否則未必受理

[4/8/11 updated]:SIMON 死左仍需遵守他的命令10秒.

[11/8/11 updated]:獄犯/CT未經simon同意,絕對不可亂禁機關掣
機關掣的意思是可令人死亡的掣,但不包括:門,Freeday

[11/8/11 updated]:FreeDay 不可以隨便比,否則BAN

[11/8/11 updated]:9HIT 後需準許被HIT者加血

[11/8/11 updated]:冇MIC者禁止做CT(系統管理員除外),否則KICK/BAN

完善 ?規則真係幾完善既
但係admin 質素低到喊囉
CT在admin面前亂殺,唔洗玩家report都睇到啦:lol  admin唔理:lol
admin:禁熄證制話BAN人(仲要係freeday):lol(熄證制黎架,唔係整死人既制:lol )
admin:入槍房ban:lol (入槍房都ban 我仲洗玩你ser,我都係為左入槍房拎槍造反姐:lol你連槍房都唔比我入:lol? )
admin亂射你佢都唔比你補血啦,何況玩家:lol ?
admin殺錯最多比返freeday你,邊到黎sorry,叫佢講sorry 仲串過d囚犯:lol
同admin report/同埋叫admin講留意下CT1 成日亂殺,之後又亂殺
問admin係咪真係睇唔到,有admin竟然答admin都係玩家,admin唔洗玩?
我真係想答佢,係!admin主要既唔係玩,請你返黎係管理唔係玩,唔係洗乜比權力你?你要玩做普通玩家得啦,洗乜做有權力既admin?不過個陣我唔係事主,所以就無理佢

你個server真係唔錯 但係admin 質素真係差到喊:lol
我提議貴伺服轉過一班新既管理員,以提高管理員質素

謝謝你的意見

如果真係好似你咁講,真係又有D問題.

希望閣下可以提供ADMIN的名字,讓我們改善

格式:
你在遊戲中的名稱:_____________(必填)

Server:__________(必填)

要投訴的人:_____________(必填)

事發時間:______________(必填)

投訴原因:___________________________
___________________________________(必填)

見證人:____________________________________(選填)
(見證人不得寫自己,並要求見證人上來作証)

圖片(附件呈上): (選填)

(見証人及圖片之中,至少在其中選一個或以上)

因為我們SERVER 有不少ADMIN,不可能個個ADMIN也是如此

P.S:有時SERVER 人數過多,未必能夠立即回應你的申訴

垃圾伺服器
ADMIN只在吹水
不會理會玩家被9殺

唔該比人名
唔好唱完之後走人.

admin:入槍房ban (入槍房都ban 我仲洗玩你ser,我都係為左入槍房拎槍造反姐你連槍房都唔比我入? )

無可能既是 :lol :lol :lol

E個server太神奇啦 比相黎睇下啦 得個講字

引用:
原帖由 z4a7wq 於 2011-8-27 14:23 發表
admin:入槍房ban (入槍房都ban 我仲洗玩你ser,我都係為左入槍房拎槍造反姐你連槍房都唔比我入? )

無可能既是 :lol :lol :lol

E個server太神奇啦 比相黎睇下啦 得個講字 ...
如果真係咁我地SERVER 一早冇人玩

可以的話,請你來ser1的 jb
那裡的admin和ser2的不同囉
如果真的想投訴那名的話
請到我們forum的投訴區 投訴那名管理員
我們會請他解釋清楚為什麼ban你的

回復 8# 的帖子

我當然唔希望影到第相啦
因為影到就係第2次講

今日到訪,admin 用admin頻洗頻講廢話

引用:
原帖由 xFerenc 於 2011-8-28 01:50 發表
我當然唔希望影到第相啦
因為影到就係第2次講

有心自然會搵到

引用:
原帖由 xFerenc 於 2011-8-28 01:50 發表
我當然唔希望影到第相啦
因為影到就係第2次講

你好~
我不是不相信你~
但是沒有証據,我也不是當時人,很難告得ADMIN入
這樣我們便不能罰該ADMIN

希望日後能提供圖片,以作公平處理~

唱人都要証據架,唔通你係到尻up就要有人信你?

發新話題