發新話題

冰鳥 vs [SPY]

[Close]
引用:
原帖由 狗爺 於 2011-8-11 14:14 發表

哦 即係d傻仔講又要跟住講 笑能死人咩! 隨波逐流 真係覺得你好可憐
所以咪話全世界得你一個正常囉
全世界都講 得你吾講 你話係唔係得你一個正常 可憐

MinG.服, MinG.部, ming.半, MinG.藏, MinG.神
為vLan服務.v.

雪糕哥 係唔係招友誼-.-

引用:
原帖由 無敵小湯湯 於 2011-8-11 14:29 發表

所以咪話全世界得你一個正常囉
全世界都講 得你吾講 你話係唔係得你一個正常 可憐
係某部份既人講你就話全世界既人講

你咁能主觀 同你講都晒氣啦    繼續奶鞋底啦

再唔係招我團戰都得   :lol

引用:
原帖由 狗爺 於 2011-8-11 14:41 發表

係某部份既人講你就話全世界既人講

你咁能主觀 同你講都晒氣啦    繼續奶鞋底啦

再唔係招我團戰都得  
咁另外果部份人 係講咩架??
我真未聽過  
講無腦陣就係奶鞋底 你真係狗哥
柒夠好收啦 正常哥:lol

我話你奶鞋底因為你講無腦陣? 咁能主觀既人都係第1次見 !

另外果部份人唔係講無腦陣囉 硬推陣唔能得呀 柒完好去訓啦      

同我打場啦無腦比我睇   :lol

引用:
原帖由 狗爺 於 2011-8-11 15:05 發表
我話你奶鞋底因為你講無腦陣? 咁能主觀既人都係第1次見 !

另外果部份人唔係講無腦陣囉 硬推陣唔能得呀 柒完好去訓啦      

同我打場啦無腦比我睇   :lol ...
咁你話我奶鞋底係因為咩?? 主觀你識吾識解
我話無腦只係一個名 我跟人講無腦陣 就係主觀? 你訓能醒未 中文都未lun讀好

我話你主觀 係話你某部份人講你就話全世界人講囉傻仔

閣下理解能力咁差 同你講野都幾晒時間

話你奶鞋底咪人講乜你跟乜囉傻仔

你可以繼續 反正你咁柒都理唔到你!

點解vlan可以咁多小 學 雞 為左一個花名而嘈

柒左搵野兜 你可以繼續 我唔理你啦88

一場本身好好睇既對戰 變身一場場既鬧劇

引用:
原帖由 無敵小湯湯 於 2011-8-11 15:15 發表
點解vlan可以咁多小 學 雞 為左一個花名而嘈
你可能話緊自己   
THEONE?SoWHAT?

發新話題