19 12
發新話題

StaRK〞 vs 天空×領域

[Close]
吹到我地失約
佢簡個時間就一定要就佢打?
我地除左果個時間全部得喎  佢又唔再約喎 話唔果個時間打就唔打,咁算點
高手黎
[/url]

比賽規則:
2. 所有隊伍必須於已選擇的比賽時間進行比賽;
** 比賽日期及時間均不可擅自更改, 如正選隊員未能出賽請派出後備隊員 **
如果要更改比賽時間都要兩隊都同意掛,
如果兩隊達唔到共識.我認為應該要跟返個系統比既時間打lo(個時間係自己簡既,,你冇簡度先會編左係sunday 1400-1700打的)

個系統星期四都已經會係論壇提你可以更改出戰時間嫁啦,,係你地唔簡清楚。
如果個個都約時間打..咁個比賽時間整黎有咩意思?隊隊都去約時間..咁不如索性唔整比賽時間、日期..亂咁打啦。

你知唔知自己up緊乜
我係話係比賽時間入面,約其他1個時間打, , 咁你地得果個時間得就就你地? 乜道理?
[/url]

引用:
原帖由 StaRK〞LoK 於 2011-7-28 22:30 發表
你知唔知自己up緊乜
我係話係比賽時間入面,約其他1個時間打, , 咁你地得果個時間得就就你地? 乜道理?
比賽限期: 星期日 14:00 - 17:00
我剩係知尼段時間入面.你地湊唔夠5個人打。
即使比賽時間係  7月22日 至 7月25日
但我地簡既時間係 7月24日 1400-1700..
如果你地唔打得既就唔該你地係7月21日改時間打,,
據我所知,時間有 五 20:00 - 23:00   六 20:00 - 23:00   日 14:00 - 17:00   一 20:00 - 23:00 比你簡,,
你地無簡,,係你地既損失。(如果係你地簡2000-2300既話味唔會撞到我地)

另外,成件事由頭到尾你地都係冇「就」過我地,喺1400-1700期間比賽唔係「就」
第一,我都提及左好多次,就係個時間(1400-1700)係系統編既,即係vlan比嫁啦,,理論上應該跟個時間打,我地都係跟足規則姐。
第二,如果唔跟個時間(1400-1700)打既話,要我地配合你地改其他時間打(eg.msn中提及既星期二夜晚),星期二係7月26日,我地唔一定得閒,我地無義務去配合你地改時間比賽(尤其個時間唔係7月22日 至 7月25日)。
第三,我諗更改其他時間進行比賽,應該要兩隊都同意先可以成立。既然我隊希望係星期日7點之前打哂2場,你地要求星期二先打。明顯地,兩隊係比賽時間上存在分歧的。當有爭議時,應該睇返系統編既時間,因為佢係最公平、公正、唔受其他野影響的,而最重要既就係佢係代表vlan。

最後,我希望如果第時有機會的話,你地可以睇清楚比賽規則,了解清楚整個比賽運作流程,清楚知道自己既需求。我對於未能真正分出勝負感到可惜,希望有朝一日可以再次交手,比賽第二,友誼第一。我上文旨在解釋 我方為何當時堅持要係星期日下午將比賽完結,如有冒犯,請多多見諒,願君技術日日進步。

19 12
發新話題