26 12
發新話題

WCG GUI / 基本比賽cfg (資料已更新)

[Close]
已update個n卡檔
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

有冇中文版的??
我用完之後 入game係咁不停自轉 個mouse控制唔到yy

不停自轉???
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 No0B 於 2011-8-28 16:27 發表

唔通用左就係heaton喇咩
config呢家野要睇返自己嘅實際情況先得家嘛..
電腦配置,網速,windows mouse靈敏度,滑鼠DPI樣樣都唔同....
所以話唔好盲目用人地嘅config ...
SORRY...用左HEATON 真係會變左HEATON
你知唔知好多世界知名既選手
佢地用緊既CONFIG 都係有問題架
包括HEATON 個CONFIG檔入面其中一條
係可以改變彈道 減低後座力
詳細就各位自已研究下喇

回復 19# 的帖子

唔明啵..俾張圖睇睇得唔得

引用:
原帖由 2Jai 於 2011-12-12 23:58 發表

SORRY...用左HEATON 真係會變左HEATON
你知唔知好多世界知名既選手
佢地用緊既CONFIG 都係有問題架
包括HEATON 個CONFIG檔入面其中一條
係可以改變彈道 減低後座力
詳細就各位自已研究下喇 ...
咁你用左佢地啲config你反應會唔會快左?
甩槍會唔會準左?
會唔會突然之間識走位,有sense左?...

引用:
原帖由 No0B 於 2011-12-14 17:44 發表

咁你用左佢地啲config你反應會唔會快左?
甩槍會唔會準左?
會唔會突然之間識走位,有sense左?...
用佢地既cfg 唔係單純地只係用佢地制既setting
而係彈道會改變呀-,-

引用:
原帖由 2Jai 於 2011-12-14 18:33 發表

用佢地既cfg 唔係單純地只係用佢地制既setting
而係彈道會改變呀-,-
我知
但係就算彈道變左你又做唔做到HeatoN?

引用:
原帖由 No0B 於 2011-12-14 21:08 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4771676&ptid=435562][/url]

我知
但係就算彈道變左你又做唔做到HeatoN?

我真係唔明點解你咁執著響 用左佢地CFG會唔會有sense d
咁我答返... 係唔會呀
你可唔可以唔好為寸而寸
就算比你肴贏左又點
?
我只可以講你好幼稚

其實只係改變後座力尼一點
已經構成遊戲入面既唔公平喇
所以我先反對用世界選手既
CFG
但係你反而反問返我用HEATON會唔會有SENSE D
唔通你係認為用CHEAT.CFG都無問題?

引用:
原帖由 2Jai 於 2011-12-21 00:04 發表

我真係唔明點解你咁執著響 用左佢地CFG會唔會有sense d
咁我答返... 係唔會呀
你可唔可以唔好為寸而寸
就算比你肴贏左又點?
我只可以講你好幼稚

其實只係改變後座力尼一點
已經構成遊戲入面既唔公平喇
所以我先反 ...
Fine
你覺得點就點

總而言之
我一開始係講緊嘅係hardware唔同,
唔應該用人地嘅cfg
而唔係咩咩recoil同埋sense

原本好小事
我唔明點解你要小事化大.
又話人地串你又話人地幼稚又話人地要"拗"嬴你
咩居心

你依家贏左喇
用HeatoN嘅config真係會變左HeatoN
你啱哂
我錯哂
我唔應該質疑人地用左heaton cfg就真係變左heaton
滿意喇可?

我唔想再為呢啲咁無聊嘅野哂口水

die link

26 12
發新話題