35 123
發新話題

[疑似BUG回報] 法術書/錫杖 bug

[Close]

回復 30# 的帖子

我知我講過
咁就要改埋柳生上泉
我講↑
係因為我既樓上講左改明智.只不過係寫埋另外2個出黎 咁就得罪你?

唔知你冇野做定係點,係度笑人,講到我好似錯哂自己岩哂咁,笑完喇,就話自己其實唔想同人嘈,話回覆人地d point廢,真係笑死人
↑改左少少,可以套用番係你身上

同埋你味答番我
自己_完就叫人唔好嘈
↑係邊度?(唔好同我講 我回2個post就叫_人
引用:
原帖由 wK_KinChung 於 2011-8-29 14:40 發表

會員 唯一的羊同bensonlau 正一有破壞冇建設
我夠知等作者定奪啦,唔係我開post黎做咩?
開黎為左同 d 智仔爭辯咩

比你提左一提 係wo 我地要回覆比意見 唔係作者話哂事 唔該哂

我可能都係比作者笑緊既傻仔之一/_\
我個人係認為呢個係bug 不過你要話我..我只可以話番你
以離題

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-8-29 14:58 發表
我知我講過
咁就要改埋柳生上泉
我講↑
係因為我既樓上講左改明智.只不過係寫埋另外2個出黎 咁就得罪你?

唔知你冇野做定係點,係度笑人,講到我好似錯哂自己岩哂咁,笑完喇,就話自己其實唔想同人嘈,話回覆人地d point ...
"我知我講過
咁就要改埋柳生上泉
我講↑
係因為我既樓上講左改明智.只不過係寫埋另外2個出黎 咁就得罪你?"

你咁講,咪即係支持人地既說話咯,咪即係你同意樓主所講既唔係bug,因為上泉,明智大技都可以點落魔免單位到,有冇講錯?

同埋你味答番我
自己_完就叫人唔好嘈
↑係邊度?(唔好同我講 我回2個post就叫_人

我想講既係"自己7完就叫人唔好嘈"

真係唔想同你嘈,嘈黎都晒時間,講野勁冇point,睇你第1-3頁d回覆都知你去到邊個程度

回復 32# 的帖子

你咁講,咪即係支持人地既說話咯,咪即係你同意樓主所講既唔係bug,因為上泉,明智大技都可以點落魔免單位到,有冇講錯?
↑你話支持人地既說話..但係當時我既立場係中立.只係純粹講下.我表達得唔好令你誤會既話.對唔住

我其實唔係好明 點為之有point 真心求教
我個人一直認為自己係中等程度(即是找找論點 說支持己方事情 不2方面看<--就這種)
但我相信 我不是小學程度(_你_)
有意教我的話.可以用短消息嗎

引用:
原帖由 bensonlau 於 2011-8-29 15:14 發表
↑你話支持人地既說話..但係當時我既立場係中立.只係純粹講下.我表達得唔好令你誤會既話.對唔住

...
你呃小D POST 認真D回覆咪得咯-.-你十個POST回9個
唔係唔得既,有需要咩?

回復 34# 的帖子

呃post又唔可以長命d 又唔可以有米d
又唔可以當飯食
我做咩要呃post 同埋 我邊度有呃post

35 123
發新話題