發新話題

硬膠,勇氣也

[Close]

硬膠,勇氣也

本人席琳〞宙...發現泳又一力作笑料
上來跟大家分享一下
Prince係我...

Prince (192.168.87.17) 20:36:52
    泳=高手
Prince (192.168.87.17) 20:37:04
    泳=高手
Prince (192.168.87.17) 20:37:10
    唔夠打就kick人的高手
【.泳.】 (192.168.87.25) 20:49:36
    自己玩爆氣大絕先,我都讓到你地出汁,你地都仲可以咁唔知醜,惡人先告狀←呢段大家自己睇片
●邪流丸 (192.168.87.26) 20:50:01
    仲有埸咩??
服部 (192.168.87.9) 20:51:19
    好笑你自己玩氣先.話人地先,你真係宋世杰2號

見唔見到...笑,,
有埋圖同片證明,,唔知廢泳哥哥呢次又有d咩藉口呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

今之佢賴屎都賴唔甩了.....
一係話錯手kick錯人,一係話有人扮佢,如果唔係我諗唔到佢仲有咩藉口可以賴。

引用:
原帖由 hkhkhkhkhk 於 2006-5-21 21:18 發表
今之佢賴屎都賴唔甩了.....
一係話錯手kick錯人,一係話有人扮佢,如果唔係我諗唔到佢仲有咩藉口可以賴。
之前比人大炒n次都可以話人用外掛= =
仲搵呢個著口唔同人打a_a
帥爆!

引用:
原帖由 Prince 於 2006-5-21 21:31 發表

之前比人大炒n次都可以話人用外掛= =
仲搵呢個著口唔同人打a_a
帥爆!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

手下敗將,垃圾也

引用:
原帖由 【.泳.】 於 2006-5-22 15:53 發表
手下敗將,垃圾也
呵呵...
留個比你自豪下吧...
懶得放d炒你過百既片出黎

不過呢
你呢段唔夠我打就kick我既片當然係鐵證
仲咩我爆氣出絕先...咩黎-.-?

使唔使再打過?

係囉...泳哥你咁勁可以開個場名叫"點解呢道d人咁垃圾"
仲可以講句"我都讓到你地出汁,你地都仲可以咁唔知醜,惡人先告狀"
我真係想同你打多次睇下你依家勁到咩程度...

不如我地吾好理佢吧NA-_-"
   佢個人都吾講道理GE-_-"""

引用:
原帖由 小火柴 於 2006-5-22 18:51 發表
不如我地吾好理佢吧NA-_-"
   佢個人都吾講道理GE-_-"""
佢個核蛋頭黎

我都讓到你地出汁,你地都仲可以咁唔知醜,惡人先告狀<--HO LUN正

引用:
原帖由 SIU婕 於 2006-6-27 10:02 發表
我都讓到你地出汁,你地都仲可以咁唔知醜,惡人先告狀<--HO LUN正
舊事重提搵交嘈?

成件事係點 = =?

引用:
原帖由 天野鈴風 於 2006-6-27 12:27 發表

舊事重提搵交嘈?
YS....像168無野做看舊POST!!

發新話題