發新話題

鄭重聲明:本人PK Son沒有使用外掛

[Close]

鄭重聲明:本人PK Son沒有使用外掛

鄭重聲明:

本人PK Son沒有使用外掛。不知為何大家會覺得我用外掛,總之,請在看到我時不要說我用外掛,除非有外掛仔在伺服器搞事,其他時間我不會用任何外掛。另外,我更不可能在自己開的伺服器中用外掛的。

如有錯區,請幫忙轉區。

BY

CS普通玩家一名 --- PK Son.

---------------------------------------------

----------------------------------------------

引用:
原帖由 lam27021 於 2011-6-6 20:51 發表
鄭重聲明:

本人PK Son沒有使用外掛。不知為何大家會覺得我用外掛,總之,請在看到我時不要說我用外掛,除非有外掛仔在伺服器搞事,其他時間我不會用任何外掛。另外,我更不可能在自己開的伺服器中用外掛的。

如有錯區,請幫忙 ...
意思係有嘅話你就會開?

照樓主所講

咁姐係如果果個ser無啦啦有個cheater出現

跟住其他果31個人就可以順理成章咁

開埋外掛黎個外掛大混戰 ?_?

笑了

唔好以為自己好正義咁啦....
見到人開外掛就比個理由自己開外掛對抗佢
咁樣你比人話外掛都唔怪得人喎
外掛係要ADMIN處理
而唔係搵第2個人開外掛去對打
...

引用:
原帖由 lam27021 於 2011-6-6 20:51 發表
鄭重聲明:

如有錯區,請幫忙 ...
引用:
2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳(論壇宣傳判定請看1-8)初犯處分 - 威望-5 禁言三天 隱屏帖子
錦樣洗唔洗隱屏帖子?

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-6-8 15:49 發表

錦樣洗唔洗隱屏帖子?
PK係粗口只係小學生一般既認知。難道......

引用:
原帖由 kochunyin115 於 2011-6-8 17:09 發表
PK係粗口只係小學生一般既認知。難道......
錦Vlan Cs好多既啦
我地要就一就人地
其實PK唔係粗口

PK Son 係外掛???
本人就見過佢開外掛了. 不過, 當時是休閒時玩耍.
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-6-9 00:30 發表
PK Son 係外掛???
本人就見過佢開外掛了. 不過, 當時是休閒時玩耍.
其實玩CS無奈o既時候,連我個打比賽果個FD都問我拎外掛來玩 -___-

我插插插你又插插插. . . . .
Yo!Battle!

如果係粗口,全部等死啦啦

發新話題