發新話題

麻煩大家解一問題~~~關於幽靈行動 3

[Close]

麻煩大家解一問題~~~關於幽靈行動 3

請問第三關尾段是怎樣解决那ニ部防空導彈車的呢?

甚麼是準星呢? 是否指武器上的描準器呢? 如果係又要按甚麼鍵呢?

如果唔係又是甚麼呢?又或者按甚麼鍵才有準星呢?

指令欄裡有一指令,是否那個才是準星呢? 那按甚麼鍵才會出現那個準星呢?

Sample Text希望各位大大幫手解答這問題~~~~再一次多謝

和第2關打防空導彈車樣.......中間MOuse最下的那個便是...

引用:
原帖由 ryusuke 於 2006-5-18 23:28 發表
和第2關打防空導彈車樣.......中間MOuse最下的那個便是...
對下起! 我真的不明白mouse最下的那個鍵?

我現時個mouse是左右鍵,中間的是上下擺動的,但係都見不到有甚麼準星?

可否詳細一點呢?    唔該你~~~多謝

中間的是上下擺動的...=.=
你選擇人的那個...mouse wheel..
用找airstike...

你見到個架防空車,先用準星瞄住
按mouse既scroll掣,望下畫面左手邊既team list最下面
有個叫airstrike既字,選擇佢,再選擇attack
之後找地方躲藏,因為airstrike會炸到自己友
job done.

準星係畫面中間既標誌
有四條好短既線,表示你開火既範圍

引用:
原帖由 ryusuke 於 2006-5-19 00:08 發表
中間的是上下擺動的...=.=
你選擇人的那個...mouse wheel..
用找airshike...
唔該~~~~我去試一試~~~~多謝

引用:
原帖由 Pala 於 2006-5-19 00:15 發表
按mouse既scroll掣,望下畫面左手邊既team list最下面
之後找地方躲藏,因為airstri ...
唔該~~~~多謝

引用:
原帖由 Pala 於 2006-5-19 00:19 發表
準星係畫面中間既標誌
有四條好短既線,表示你開火既範圍
thx~~感謝...感恩..

引用:
原帖由 Pala 於 2006-5-19 00:15 發表
之後找地方躲藏,因為airstri ...
都係唔得呀~~~~~

我己選擇airstrike,但按甚麼鍵來確定呢?

我選擇airstrike,然後按( ~ )但選擇attack之後,又按甚麼鍵來確定呢??

唔該各位再一次幫幫忙~~~~THX

是否用右按mouse對住架防空導彈車,然後按scroll掣選擇airstrike,然後再按 ( ~ )來决

定attack,然後又按那個鍵來攻擊呢?

唔該~~~~~~~多謝:)

引用:
原帖由 kenng1888 於 2006-5-19 01:03 發表
是否用右按mouse對住架防空導彈車,然後按scroll掣選擇airstrike,然後再按 ( ~ )來决

定attack,然後又按那個鍵來攻擊呢?

唔該~~~~~~~多謝:)
成個process都係按mouse既
highlight 了airstrike後按一下(press)scroll掣應該能選擇attack
再按一下便行(如果沒有記錯的話)
自己繼續探索一下啦,不難上手的

引用:
原帖由 Pala 於 2006-5-19 08:58 發表

成個process都係按mouse既
highlight 了airstrike後按一下(press)scroll掣應該能選擇attack
再按一下便行(如果沒有記錯的話)
自己繼續探索一下啦,不難上手的
thx~~~~已找到了

原來係按mouse中間粒scroll掣

多謝各位幫忙~~~~~~唔該曬

發新話題