45 123
發新話題

crazy sky 場 = 好有問題 & 好差?

[Close]
引用:
原帖由 kwi000521 於 2011-5-8 23:07 發表
唔怪得咁多人放棄vlan
睇完#25既意見,非常同意你既講法

引用:
原帖由 9up 於 2011-5-9 00:35 發表

睇完#25既意見,非常同意你既講法
請留意此用戶發貼數量~~~

其實我想問下樓主...你覺得我地每個現任vip係咪一開始入佢場玩就已經係vip?
我自己玩左L4D2大約一年, 一開始mud都唔識, 連多人對抗係mud都唔知...就入了sky場
當初佢地都"盬"棄我廢, 有踢過我(總唔只一次= =), 但唔同佢地玩得多又點樣同佢地熟呢??
由唔識ge陌生人到做到fd, 時間係必須的.
我反而有d奇怪為何當你知道我們有vip設置, 做到不是請我地加你vip, 而是上黎開post挑撥離間?
學R-Diver話, 我都相信你也是係sky場玩開, 但只是與我地不太熟...
如果你係有心ge, 我覺得你係應該繼續入黎玩, 同我地玩得熟d, 再提出申請vip,
不過作為誠意, 我覺得你應該先報上名來!
否則我只覺得你是因為俾我地sm得多, 不爽我地, 而上黎玩post玩野囉~!!!

By   56KiU

我覺得開場好慢..成日唔知等乜
等得黎又走左個

做得街場人就預左呢d事啦有時
不過如果真係有Friend入, 講聲先, 都好d o既
真係死唔走先Kick, 咁我都覺得合情合理
有時如果明自己係攝位, 就預左俾人彈o既一日
不過有唔爽, 又難怪o既, haha

齊人先開波好過
10p7
or 9p6
_
而且sky開場大多時間都會親身上陣
當然等齊朋友先開波
其他走場多數係街客
L4D2 name: duck
:D

我認為場主的確係有kick人/搞vip既自由同權力...但係打機真係有需要只滿足自己既朋友?而對街人有d不公平?.別人放出的空氣.你同樣會吸收.大家都是人.平心以論場主是一個有風度的人嗎?.是一個對他人好的人嗎?..他這樣行為是否有道理..

我諗E家個著眼點不是放在.,你唔鐘意就唔好入呢個場呢D問題.而係佢既做法,如果那些vip有正氣/有追求平等公平的心的話是不是有需要對sky講一下自己既意見呢?

回復 33# 的帖子

KIU!!!  小豬十卜你!!!!!

引用:
原帖由 tn00199099 於 2011-5-9 18:17 發表
我認為場主的確係有kick人/搞vip既自由同權力...但係打機真係有需要只滿足自己既朋友?而對街人有d不公平?.別人放出的空氣.你同樣會吸收.大家都是人.平心以論場主是一個有風度的人嗎?.是一個對他人好的人嗎?..他這樣 ...
理性討論: 場主開場點解要對任何人負責? 純粹義務性質的工作。

我覺得所有場主願意花時間 精神開SER 搞插件非常值得尊重,因為佢地冇咁的責任,佢地冇收我地$。係你要求人地 比你一D野的同時,你先問下自己,你又付出過D乜野?

BY THE WAY 場主開場已經免費提供一個平台你玩。

引用:
原帖由 學著成長 於 2011-5-9 18:39 發表

理性討論: 場主開場點解要對任何人負責? 純粹義務性質的工作。

我覺得所有場主願意花時間 精神開SER 搞插件非常值得尊重,因為佢地冇咁的責任,佢地冇收我地$。係你要求人地 比你一D野的同時,你先問下自己,你又 ...
我好同意你咁講,不過人對人好係不需要理由的吧。

引用:
原帖由 學著成長 於 2011-5-9 18:39 發表

我覺得所有場主願意花時間 精神開SER 搞插件非常值得尊重,因為佢地冇咁的責任,佢地冇收我地$。係你要求人地 比你一D野的同時,你先問下自己,你又 ...
為什麼場主開場不用對任何人負責?你認為一個值得尊重的人需不需要尊重別人?

引用:
原帖由 chlee2009 於 2011-5-8 14:36 發表
有無人讚同我的意見
我讚同你的意見,亦非常同情你的遭遇

千祈唔好玩e個server   

btw: crazy server 個垃圾 admin 係選擇性執法
絕對稱得上"白色恐怖"

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=349840

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=350363&extra=page%3D2

引用:
原帖由 Keoeva 於 2011-5-12 19:55 發表

為什麼場主開場不用對任何人負責?你認為一個值得尊重的人需不需要尊重別人?
我非常同意你的說法

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=364309&extra=page%3D1

btw:主要入此場之玩家:
carlcarlto(UID: 918165) < L4D2player name: andy >
kanakana(UID: 1662617)
符碌精(UID: 585843) < L4D2player name: 加奈 >
Pvt.Allen(UID: 1265282)
學著成長(UID: 1246429)
rusell123(UID: 1580248)
kikcc(UID: 895147)
carlcarlto(UID: 918165) < L4D2player name: andy >

引用:
原帖由 chlee2009 於 2011-5-8 14:36 發表
有無人讚同我的意見
我讚同你的意見,亦非常同情你的遭遇

btw:千祈唔好玩e個server

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=349840
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=350363&extra=page%3D2

引用:
原帖由 Keoeva 於 2011-5-12 19:55 發表

我非常同意你的說法 !

45 123
發新話題