發新話題

這是掛嗎?

[Close]

這是掛嗎?

是咁的 我今日係powerful #3玩緊個時 有條友叫K!!O 就入左黎 之後呢佢打左一句唔知咩野 跟住就大約7~14人彈左GAME 情況就好似CSO某掛咁
圖在此

傻豬, 比人用古老指令炸
提你一句 : ????????
關說話系統啦
AMXMODX: Scripting

呢條友同我團個個K!!O係唔同既
連我團名都打錯^^
扮名扮到咁@V@
而且K!!O個名係特別D

其實呢 佢入黎之前已經有2條友([shdow]p0p0)同([shdow]II)用同樣手段彈人game
咁唔知關邊個/團事呢..?

果然係PC II
II收_啦
條利冇毛

有咩指令啊!!
定係server入面出左咩問題啊!!
係唔係amxx定系統問題
我都唔知
我只想知道一下姐
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-5-4 14:48 發表
有咩指令啊!!
定係server入面出左咩問題啊!!
係唔係amxx定系統問題
我都唔知
我只想知道一下姐
說話系統存在既BUG-.- 打% xxxxxxxxxxxxxx  ser d人就會彈哂

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-5-4 16:41 發表

說話系統存在既BUG-.- 打% xxxxxxxxxxxxxx  ser d人就會彈哂
通天了??????

CTP成日玩架啦,不過大家一直都唔知
吾止CHAT衣個AMXX,大家注意

引用:
原帖由 -DaSh- 於 2011-5-5 20:14 發表
唔係只係chat咩=.=

引用:
原帖由 -DaSh- 於 2011-5-5 20:14 發表
DaSh成日玩架啦, 不過大家一直都唔知
唔止CHAT衣個AMXX,大家注意

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-5-5 20:20 發表

DaSh成日玩架啦, 不過大家一直都唔知
唔止CHAT衣個AMXX,大家注意
你做乜講出黎啊, 咁我地未冇得玩?
AMXMODX: Scripting

發新話題