發新話題

17秒後伺服器重開amxx有sma原碼

[Close]

17秒後伺服器重開amxx有sma原碼

伺服器重開amxx有sma原碼

打amx_reserver 伺服器重開

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2011-4-25 17:45 發表

唔係打restart都會重開咩  -_-

不停地 set_task

好膠既寫法-.-

回復 2# 的帖子
- - 係game入邊都可以關- - 唔彈出去hlds - -
回復 3# 的帖子
今你想點- -

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2011-4-25 17:57 發表
回復 2# 的帖子
- - 係game入邊都可以關- - 唔彈出去hlds - -
回復 3# 的帖子
今你想點- -
點解我果果唔洗係咁sat_task

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-4-25 18:05 發表

點解我果果唔洗係咁sat_task
因為你係咁set_task

引用:
原帖由 20ghjsty 於 2011-4-26 02:14 發表

因為你係咁set_task
我笑鳥 哈

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2011-4-25 17:45 發表

介唔介意我整一整個sma檔
再用係ser到?

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-5-2 12:29 發表

介唔介意我整一整個sma檔
再用係ser到?
不介意,因為在vlan裡,整一整就成為原創鳥

sma內容好正:

#include <fun>
#include <cstrike>
睇過sma內容, 根本不需用到以上的inc

function offserver < 去左邊? 冇用唔該del左佢吧

function reserver 入面既:
整左m權先用到指令?
咁你上面register_concmd既ADMIN_IMMUNITY(a權) 有咩用??

狂set_task, set 到我頭都暈
q, w, e, r, t, y, u, i, o, p, a, s, d
你自己唔覺煩既咩??
點解set_task 冇左 2同 1 秒既
不如你加多個 'f同g' 啦 同黎補返 1,2 秒

仲有
//大部分原碼取自Remo Williams
client_print(0,print_chat,"伺服器正在重開係由丫樂提供(沒")
server_print("伺服器正在重開係由Vlan [SiGn]丫樂")
廣告冇注明原碼取自者?
姐係copy人地amxx code, 加d野, 改一改名 個amxx就係你?
引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-5-5 19:37 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3700041&ptid=387410][/url]

不介意,因為在vlan裡,整一整就成為原創鳥
super哥, 我認為丫樂真的十分超級無敵勁強大原創鳥
你認為如何?

AMXMODX: Scripting

回復 10# 的帖子

1. 個AMXX 本身有一炸野   我DEL左姐- -   

2.client_print(0,print_chat,"伺服器正在重開係由丫樂提供(沒")
server_print("伺服器正在重開係由Vlan [SiGn]丫樂")

你可以DEL左佢加- -   IN 我冇打個AMXX係我加WO

引用:
原帖由 SiGn_丫樂 於 2011-5-6 16:02 發表
1. 個AMXX 本身有一炸野   我DEL左姐- -   

2.client_print(0,print_chat,"伺服器正在重開係由丫樂提供(沒")

你可以DEL左佢加- -   IN 我冇打個AMXX係我加WO ...
[1999mode]
理解不能
不如你去見下醫生先黎vlan回post
[/1999mode]

多謝樓主分享》《我要用係個SER到

發新話題