發新話題

到底是沒有人還是連不了?

[Close]

到底是沒有人還是連不了?

跟朋友在網吧想連Lost Planet 2 , 已進了VLAN 失落星球02 區

大家都見不到房間 , 按Home制 看 Local IP  , 顯示的是Vlan IP ,

已使用DLLLoad.exe , working 後 , 到遊戲再按F12 , 有了第2個聲效 , 一樣是看不見大家的房間

請問怎樣才可以連線?

估計這個時間點每人開。

連不到有幾個因素

1。遊戲版本
2。防火牆/殺毒,阻止數據傳送。

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-3-2 17:04 發表
估計這個時間點每人開。

連不到有幾個因素

1。遊戲版本
2。防火牆/殺毒,阻止數據傳送。
嗯....謝謝你的回覆

我在家中裝了 失落星球2....升級了1.1 跟 破解了...

在VLAN也是看不到房間啊.....真是可惜

我都連唔到...唉~

NOW有冇人要玩呀@@   我新手
講低咩區一齊開房玩

引用:
原帖由 yeahya 於 2011-3-2 21:51 發表
NOW有冇人要玩呀@@   我新手
講低咩區一齊開房玩
我都係新手....岩岩單機打到3-1

我通常入02區睇下連唔連到線...

引用:
原帖由 向東小邪 於 2011-3-2 23:47 發表

我都係新手....岩岩單機打到3-1

我通常入02區睇下連唔連到線...
now開緊場兩個人打緊@@
你黎02講句野

我見到有2個場....1個話我版本唔同

另一個就 入唔到去.....已經用左DLLLoad , 禁到有working 都係唔得

引用:
原帖由 向東小邪 於 2011-3-3 00:04 發表
我見到有2個場....1個話我版本唔同

另一個就 入唔到去.....已經用左DLLLoad , 禁到有working 都係唔得
我玩緊了  一係你入左個區講聲
我去番開房到等齊再開

引用:
原帖由 yeahya 於 2011-3-3 00:06 發表

我玩緊了  一係你入左個區講聲
我去番開房到等齊再開
入左02區....我GAME名叫  LVS....

但係1次都未試過連到...

引用:
原帖由 向東小邪 於 2011-3-3 00:09 發表

入左02區....我GAME名叫  LVS....

但係1次都未試過連到...
你聽日玩唔玩
聽日下午5點左右開場
我GAME名同VLAN一樣
到時02區等@@

發新話題