發新話題

求暴露的定義

[Close]

求暴露的定義

因本人之前用了一張頭像是一個女仔著住一條連身裙  正正常常冇做任何動作又沒有露點
就給alan pm說:由於此頭像過份暴露, 故此請勿再次使用此頭像, 否則全清0處理!

我已經問了他的定義  他回覆:眼見感覺就係了.不要太過火.

所以我想請問暴露的定義是主觀的?

附件

2011-2-23 03:01, 下載次數: 90 , 閱讀權限: 255

本人之前的頭像

暴露定義唔係三點不露咩?????

等管理員回答吧

求答覆!!!!!!!!!!!!

個個搵令女做i-con,想問下點解LoSeR Max搵件豬扒做i-con

回復 5# 的帖子

你是要挑戰阿嫂對吧             

回頭是憤慨 看不到未來

露點, 有阻觀感, 或有 色情意圖 , 惡意改圖 都唔得. 另外使用對方照片作圖像必須得到對方允許.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-2-24 12:51 發表
露點, 有阻觀感, 或有 色情意圖 , 惡意改圖 都唔得. 另外使用對方照片作圖像必須得到對方允許.
另請問我那圖有沒有過份暴露呢??

未知你所指那張, 如果懷疑版主違規, 可以舉報, 如屬實而該版主不作改正, 會被停權

仲有個個雞仔6隻..都係用女人相
我唔係毒諗

咩可以接受,比個例子你

咩叫暴露的定義,真是,點講都講唔清。
但樓主你要知道,只要本站3管,覺得存在灰色或者直觀上,覺得暴露,就會刪除。
我唔想同樓主玩文字遊戲。

我只想說清楚:
本站有權刪除任何留言及拒絕任何人士留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

好的...
感謝你的回答..

發新話題