22 12
發新話題

yati ser 唔冼望 又係你地ser

[Close]
佢地係有admin係到仲衰呢= =

回復 16# 的帖子

反而有voteban俾人用就得
.

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-2-21 18:25 發表
反而有voteban俾人用就得
.
其實voteban實用度不太高
冇乜人會專登m6睇cheater玩
所以多數都係某d受害者先會voteban.So投票率經常不達標

加上唔知乜原因.好多玩家係唔識用voteban功能

不過打機最基本都係自律.靠cheat玩技術性遊戲.意義何在?

回復 18# 的帖子

老老實實好多人都用過所謂既外掛
不過到某個年紀就知道用外掛唔會有技術

引用:
原帖由 維記人奶 於 2011-2-21 17:53 發表
樓主你咪傻啦你,ADMIN唔洗休息咩,日日對住你地班友話9kill 9kill,唔悶都厭啦
我心諗.. 咁就唔好做admin啦... 咁_有責任感

ps: 成個post由#1睇到#9就估到yati唔岩... #1
好聲好氣咁講.. 之後你講d"好_有"有責任感既說話
你e+就好似同樓主講..
"下, admin一定要踢外掛既咩? 唔知佢係唔係外掛好出奇?
你地d _ _玩家叫我踢就踢? 你high大左?"

voteban其實有咩用
d人睇到差唔多到ban既時候就會走
都ban唔到

仲有回一下Ace
ming佢既語氣可能差左d
but佢都講中左重點
冇一個人係唔洗訓既
所以唔可以全天候睇場
因此晚上既admin可能比較少
本人已經就admin問題
加入了更多優良的admin在晚上睇場
希望不會再出現問題
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-2-22 15:56 發表
老老實實好多人都用過所謂既外掛
不過到某個年紀就知道用外掛唔會有技術
老老實實.我都唔怕認我6年前有一段日子用外掛
不過d基本功上手之後都冇再用

近排真係覺得d人好狼死- -  1個Server  7個player. 3個純3d + 1個3d連自描
吹到拎住把awp開鏡描住道牆黎睇

早一兩日悲觀到個Server 廿幾人.有1/3外掛.成班ct都放棄抗敵.起ct home狂掉o5o3.班T無視雙彈照常運作

我例牌踢爆佢.班cheater亦例牌送我一句[U too]

22 12
發新話題