發新話題

請小心yati E個ser

[Close]

請小心yati E個ser

我在22:20左右去玩yati個jail ser,玩玩下被人9kill,殺我條友死都5認 ,simon又5比返fd,我之後去voteban kill我絛友
最後竟然彈機,話
add to ban list!?
E個ser D on_仔雲集,please careful

係added to ban(m) list

引用:
原帖由 hkg憤怒鳥 於 2011-2-20 22:47 發表
係added to ban(m) list
ban=bam

引用:
原帖由 johnho2000 於 2011-2-20 22:40 發表
我在22:20左右去玩yati個jail ser,玩玩下被人9kill,殺我條友死都5認 ,simon又5比返fd,我之後去voteban kill我絛友
最後竟然彈機,話
add to ban list!?
E個ser D on_仔雲集,please careful ...
修正你英文文法上既錯誤:係Please be careful.唔係please careful
btw.
監獄場係咁嫁啦,場主收多D幫到手既admin is ok

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2011-2-21 00:12 發表

修正你英文文法上既錯誤:係Please be careful.唔係please careful
btw.
監獄場係咁嫁啦,場主收多D幫到手既admin is ok
唉,一個mode好地地搞到咁
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 know 於 2011-2-20 22:54 發表

ban=bam
我個point係個added
真心膠了

樓主請你比上你玩ser個時既名
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-2-21 17:22 發表
樓主請你比上你玩ser個時既名
player_7218523

please be careful  for this server.when you do not know how to play, please be T or spe for some (round) .
(X) 可能係錯word

SOME PEOPLE DON'T KNOW HOW TO PLAY AND 9KILL PEOPLE

有冇證據牙

引用:
原帖由 四射 於 2011-2-22 11:56 發表
有冇證據牙
無故彼ban無==

引用:
原帖由 johnho2000 於 2011-2-22 15:55 發表

無故彼ban無==
不能理解

我已經了解係BAC系統出現問題
本人已經修改了
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

原來是咁 me 5 play this ser la

發新話題