24 12
發新話題

好多人用DDOS炸我地SER==

[Close]
買個防DDOS既router,我都用緊...不過都唔係100%。

引用:
原帖由 童話§ 於 2010-12-22 20:08 發表
同人地講話我比人炸SER
所以我要報警
打機比人炸SER 都可以報警咩?=]
都唔知人地會唔會理你
SO GAG !@=
係可以報警既
警方會當作網絡入侵攪既
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

你自己用non-steam開ser 比人炸都去報警-.-?
你知唔知non-steam係盜版黎.....!!!用盜版比人炸而報警,小心比人告番轉頭= = 告你侵權用盜版

so 自己用non-steam 開ser就唔好 小小野就話報警啦@_@

引用:
原帖由 ats11670 於 2010-12-23 01:39 發表
你自己用non-steam開ser 比人炸都去報警-.-?
你知唔知non-steam係盜版黎.....!!!用盜版比人炸而報警,小心比人告番轉頭= = 告你侵權用盜版

so 自己用non-steam 開ser就唔好 小小野就話報警啦@_@ ...
我自己個個cs係正版既steam

不過開ser個d就唔係lo

仲有盜版就唔報得警咩

不如你部機壞Q左唔好去找人整lo

睇你就知有用盜版啦!!

仲有使用盜版都係比下錢姐

佢網絡入侵條罪都比我重幾多啊!!
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

CSDOS用來炸SERVER...

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-12-23 10:38 發表

仲有盜版就唔報得警咩

睇你就知有用盜版啦!!

佢網絡入侵條罪都比我重幾多啊!! ...
我自己個個cs係正版既steam  << 咁威又唔用steam黎開ser !_!
仲有盜版就唔報得警咩 << 唔係唔報得 係無人咁X仔 會去報姐-.- [我怕打戈個字出黎會比人禁言,so打X算][因為我朋友打個k_i都比人禁左言.我怕e個字都會比人禁.xD]
不如你部機壞Q左唔好去找人整lo  <<關部機咩事= =
佢網絡入侵條罪都比我重幾多啊 << 網絡入侵? 佢偷左你乜野重要既資料? AV?

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2010-12-23 10:38 發表

仲有盜版就唔報得警咩

睇你就知有用盜版啦!!

佢網絡入侵條罪都比我重幾多啊!! ...
炸ser算係入侵咩= = 入侵好似係另一樣野

引用:
原帖由 ats11670 於 2010-12-23 13:31 發表

我個個cs好多野係到

唔想煩到係禁el lo

仲有一定有人報警lo

只係人比較少姐

仲有炸ser同ip既問題

我暫時自行解決得到

24 12
發新話題