發新話題

《跑Online》聖誕大酬賓(轉帖源於跑壇)

[Close]

《跑Online》聖誕大酬賓(轉帖源於跑壇)

[大優惠] 《跑Online》聖誕大酬賓 [大優惠]

又到聖誕~又到聖誕~又到聖誕去跑跑逛逛

《跑Online》聖誕大酬賓,送你雙經.魔鞋珍藏版
點數.VIP會藉搶住賺;聖誕一齊笑住玩 ^_^

咁精彩既活動+豐富獎品,一定令你滿載而歸,樂而忘返!

召喚獸「雙經」暴走
新頻新玩法,召喚獸同你跑住過聖誕,雙倍經驗夠哂棧。

活動日期:12月24日 - 12月31日

基本玩法
活動期間「召喚獸暴走頻道」開放雙倍經驗值,任你隨時玩隨時賺!

潮流聖誕收藏品‧藍色烈焰魔鞋
型 英 帥 靚 正?OUT左啦!
今期《跑Online》最IN最潮產物「藍色烈焰魔鞋」話咁易就得手,仲要係永久珍藏版,你點可以無呀!?

活動日期:12月8日(00:00) - 12月31日(23:59)

基本玩法
活動期間消費300點或以上,即可獲得「藍色烈焰魔鞋 一對(永久)」!

←藍色烈焰魔鞋(永久)

特惠VIP.送鞋送點數!
多優惠,多送禮 

VIP會藉=500點 No No No,只需350點無窮著數等你拎,你仲考慮D咩呀?

基來玩法
只要於12月消費350點,即可取得《跑Online》1月VIP會藉,
除了獲得VIP優惠之外,更可同時獲得以下回贈!

當中包括首對散發出綠色烈焰的魔鞋,極具收藏價值!「綠色烈焰魔鞋 (永久)」珍藏版!

1月VIP回贈禮品
1. 綠色烈焰魔鞋 一對 (永久)
2. 30點《跑Online》專用點數

VIP會員 可享有以下優惠!
VIP 會員專區:
http://www.talesrunner.com.hk/vip/vip.html
說明了VIP計算方法、會員權益及會員優惠等。
←綠色烈焰魔鞋(永久)

注意事項
召喚獸「雙經」暴走-活動日期為12月24日(00:00) - 12月31日(23:59)
●潮流聖誕收藏品-獎品於1月5日派發。

特惠VIP.送鞋送點數!-消費點數於12月31日結算,並於1月5日派發獎品。
●如有任何爭議,皆以戲谷官方之解釋及最終決定為準,參加者不得異議。

甘抵.......可惜我宜家無玩 唔系我都會買 ....真是可惜

320點.
真係抵.
我都諗住收點.

我個正ac帳鎖無左
明明我電話都話錯

x你老x

仲有人玩跑=,=___玩意~__________~

引用:
原帖由 筆知所謂 於 2010-12-22 15:52 發表

我個正ac帳鎖無左
明明我電話都話錯

x你老x
重新玩過囉@@
我幫人升到紅飛都係600點姐

引用:
原帖由 〥穹β♫♬ 於 2010-12-22 18:02 發表
仲有人玩跑=,=___玩意~__________~
跑就大把人玩既
不過就比較童話d姐

發新話題