發新話題

團員請進***非團員勿進***

[Close]

團員請進***非團員勿進***

招你地陪我玩呢隻Game!!!

官網 : http://hk.chinesegamer.net/wl/

係玩就留名喇

---------------------------------------------------------------------------------------------------

唔中意玩既,咁就介紹d好玩既game啦....

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Blade and soul我揾左幾個朋友佢一出就發神經咁煲(⌒▽⌒)
而家玩緊aion你怕貴我負責你月費!好嗎?
出左院我試下同你玩( T_T)\(^-^ )

你係邊個.....?

好毒...
yoyoyoyo

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-12-14 16:21 發表
你係邊個.....?
仲要問到出晒面aa"
吾會吾記得我係邊個下話
等我出院先再同你解釋清楚
你睇晒Facebook 你應該都估到咩事
不過你可能會接受吾到我幾時變成咁!
我要走了( ̄^ ̄)ゞ
每日我剩係得呢段時間可以上黎。
我最快都要28號先出到院
你會等我嗎?

我陪你玩
比我入團

引用:
原帖由 Leo3132010 於 2010-12-15 04:04 PM 發表

仲要問到出晒面aa"
吾會吾記得我係邊個下話
等我出院先再同你解釋清楚
你睇晒Facebook 你應該都估到咩事
不過你可能會接受吾到我幾時變成咁!
我要走了( ̄^ ̄)ゞ
每日我剩係得呢段時間可以上黎。
我最快都要28號先出到院 ...
我會等你

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-12-15 23:11 發表

我會等你
點解你可以直接無視我

引用:
原帖由 PlayBoy★a 於 2010-12-16 07:33 AM 發表

點解你可以直接無視我
你要入團去 鬆弛熊の想入團,請進 -V- 此區留言

多謝你!我也想不到自己會搞成咁( T_T)\(^-^ )

佢出D GAME隻隻都差唔多樣 = =

發新話題