發新話題

零式◆貝求入

[Close]

零式◆貝求入

早晨一團長
我係喇沙小學ga一stolen Yip

算,開門見山
我想入團

入莪團啦                        .

引用:
原帖由 zxbooak 於 2010-12-10 19:43 發表
因無品而被我地逐出的人仲好黎插手多事?

仲係到收生

知吾知醜啊

豬排

引用:
原帖由 水中蕭 於 2010-12-10 19:40 發表
早晨一團長
我係喇沙小學ga一stolen Yip

算,開門見山
我想入團
GD...有冇msn

水中蕭係我同學
你地同佢玩 我好危險

stolen Yip><
為左出貓而已改既英文名 (笑

引用:
原帖由 zxbooak 於 2010-12-10 19:43 發表
吹到黎我團版搞事

me又係ArcaNe_的人 呵呵

引用:
原帖由 神仙貓 於 2011-1-17 16:49 發表
me又係ArceNe的人 呵呵
ArcaNe_呀..
連自己團名都搞錯..

引用:
"莪"的讀音及意思全完不同"我"字

引用:
原帖由 零式◆囧怒 於 2010-12-11 15:33 發表

因無品而被我地逐出的人仲好黎插手多事?

仲係到收生

知吾知醜啊

豬排
S版區識妳 ,教妳挽S版 ,之後叫我帶妳入零式團 ,入完之後忘恩負義

識妳果陣仲叫 囧神之怒 E家串了吾知妳點串

AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-3-26 10:37 發表
S版區識妳 ,教妳挽S版 ,之後叫我帶妳入零式團 ,入完之後忘恩負義

識妳果陣仲叫 囧神之怒 E家串了吾知妳點串
Sorry..我路過都睇吾過眼..
原諒我..
不過你去人地個版到踩場搞事搶人..係你吾岩先喎..
如果人地對我有恩..我就可以任人點搞我都得??
什麼道理來的..吾該你反省下..
對人有恩不是可以打橫來..

引用:
原帖由 [★]__輝兒 於 2011-3-26 18:18 發表

原諒我..
對人有恩不是可以打橫來.. ...
0.0

引用:
原帖由 [★]__輝兒 於 2011-3-26 18:18 發表

原諒我..
對人有恩不是可以打橫來.. ...
Fd底來 ,妳太認真 ,妳哪見我是旦去一個團版招生 ,只限這個
AddMe MinEEE#3535 ToPlay<3 Hearthstone

引用:
原帖由 zxbooak 於 2011-4-2 01:52 發表
Fd底來 ,妳太認真 ,妳哪見我是旦去一個團版招生 ,只限這個
who fd with you?

發新話題