27 12
發新話題

- - - -火 影 版 規- - - -15-5-2012

[Close]
錯區也不算太對~~
話說火影區是火影討論~~
火影區開[火影走場POST]是錯區嗎=]??
-----
你認為火影依家既黑名單真係有人會去睇=]??
黑名單已變廢了~~無用了~~
開POST最實際...

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:26 發表
錯區也不算太對~~
話說火影區是火影討論~~
火影區開[火影走場POST]是錯區嗎=]??
-----
你認為火影依家既黑名單真係有人會去睇=]??
黑名單已變廢了~~無用了~~
開POST最實際... ...
廢左 吾可以重新開過個??
有個抱怨區系火影區開走場post
岩嗎??
註:走場post同抱怨有分別嗎?

走場post同抱怨有分別嗎?

有~~抱怨包括好多野~~
如: 比人xx左媽媽
      比人罵
      見到某新手想xx佢
等等.....
走場含極少!!!!!

如果你話抱怨區開火影區走場~~~岩嗎
我可以話岩,因為等同於冇區(綜合區)
但火影區應該開番火影走場post等等~~~
以方便火影玩家識知走場人士!!!

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:39 發表
走場post同抱怨有分別嗎?

有~~抱怨包括好多野~~
如: 比人xx左媽媽
      比人罵
      見到某新手想xx佢
等等.....
走場含極少!!!!!

如果你話抱怨區開火影區走場~~~岩嗎
我可以話岩,因為等同於冇區(綜合區)
但火影 ...
註意有人走場開post
都系抱怨既人種
有多幾個呢d post 有問題??

回復 19# 的帖子

註意有人走場開post
(都系抱怨既人種)

我敢講一定唔會全部都系抱怨~~
有人走場開post~~佢可以講係更正佢呢種行為~~~
同抱怨完全唔關事~~~

但抱怨區多數唔會講xxxxxxx走場啊~~呢d野囉=]
多數講xx用bug!!
xxx傻仔   xxxon__

等.....

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 18:54 發表
註意有人走場開post
(都系抱怨既人種)

我敢講一定唔會全部都系抱怨~~
有人走場開post~~佢可以講係更正佢呢種行為~~~
同抱怨完全唔關事~~~

但抱怨區多數唔會講xxxxxxx走場啊~~呢d野囉=]
多數講xx用bug!!
xxx傻仔    ...
難道抱怨的格式一定要xx用bug,xxx傻仔
這樣嗎?不能正常一點嗎?
是的話 我無言了

我只睇抱怨區~~
差唔多冇一個post係講xxx走場~~~
證明左抱怨區已經不正常了=]

火影區應該是有火影人士的討論~~
才算合理....
-----
食飯啦~~陣間再講....

引用:
原帖由 口也屎啦 於 2010-11-5 17:21 發表
你唔係下話?無言論自由?
你係咪pein團隻狗啊.人地話禁走場貼你就禁.

pein團成日走場先話禁....

咁大家場場走場算啦...低b版主
引用:
原帖由 小心雞出沒 於 2010-11-5 17:28 發表
哇....你咁好野呀..你幫哂‧PEIN‧團d人??
你系唔想又好似pein d人咁 怕俾人話走場??

1句GG

你咁叻咪去申請火影版版主囉  
做到既話 到時你想點咪點
♥R0sE↗王道

唔好嘈為好.一人讓一步.  唔好既事慢慢講到好' 唔洗咁

做得真係快啊!!~~
呢頭講完~~立即整完....
+分+分-v-
我有幫你架~~

引用:

我唔明點解版主唔bam左你依的搞事分身

B. 嚴打抱怨帖, 粗口, 罵戰 及 惡意灌水
所有抱怨帖必須在抱怨子版內發出, 如綜合區發現任何抱怨帖
版主可將違規會員 直接扣至0分或負分
抱怨帖準則 - 任何向個別會員/團隊之行為的評判,
粗口準則 - 任何有關字句, 同音, 令人容易聯想/誤會(其標準為版主審查)
灌水準則 - 回覆與 主題, 討論串 或 其相關, 搭不上邊 或 過分離題 (這版區的2蚊不是很好賺的)

C. 抱怨區
抱怨區內, 其區版作用完全給予會員發洩之用, 該區版發言準則會下降

Because of you

引用:

對我ED有品人好大影響

27 12
發新話題