58 1234
發新話題

細細粒串人好冇品

[Close]
引用:
原帖由 MarTin_FoR 於 2010-11-5 11:02 發表

這麼多廢話但沒有証明 也是一隻會吠的小狗
佢做的野係有人知,得q行扮狗吠
你係佢fd咁係咁講

得了唔洗講野明lu  

你講d野同我講d野都溝通唔到....我支持佢..你支持佢 OK 得

又話唔係講我又話係講我......又話唔識樓主  2家話係佢fd  咁得啦..冇野講

最後個句  講咁多野不如同我地玩返場啦 有冇品打過先知 見你講得咁有道理

會唔會係得把口 呢???   

引用:
原帖由 強西 300 於 2010-11-5 17:29 發表

佢做的野係有人知,得q行扮狗吠
你係佢fd咁係咁講
細細做d野? 佢做d野好似得你兩個唔支持  lor

個個都知佢有品  係你兩個話佢冇品only

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 17:41 發表

細細做d野? 佢做d野好似得你兩個唔支持  lor

個個都知佢有品  係你兩個話佢冇品only
我又點知,我打左火影2日

引用:
原帖由 強西 300 於 2010-11-5 17:42 發表

我又點知,我打左火影2日
迷係lo  兩日就知人地有冇品

串人好冇品  咁走場個d叫咩

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 17:44 發表

迷係lo  兩日就知人地有冇品

串人好冇品  咁走場個d叫咩
我味見個佢佢話我走場9
係咪想場主踢我,
唔係我點會話佢冇品

我又點知~~我玩左火影6日~~

仲有你未答我D問題=]
唔該答番先散場罵戰~~
我想罵戰持續...

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 17:40 發表
得了唔洗講野明lu  

你講d野同我講d野都溝通唔到....我支持佢..你支持佢 OK 得

又話唔係講我又話係講我......又話唔識樓主  2家話係佢fd  咁得啦..冇野講

最後個句  講咁多野不如同我地玩返場啦 有 ...
我先玩左6日~技術會夠你勁??
我連要買咩都唔知~~玩得勁??
ok~~我技術係廢的~~
但你要搵我玩is 無問題~~
最多咪輸=]

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 17:47 發表

仲有你未答我D問題=]
唔該答番先散場罵戰~~
我想罵戰持續...
紅字為重點
你先最邪惡

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 17:40 發表
得了唔洗講野明lu  

最後個句  講咁多野不如同我地玩返場啦 有 ...
你教我打仲好
等我同你一樣咁先打
我e+仲係垃圾

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 17:48 發表

我先玩左6日~技術會夠你勁??
我連要買咩都唔知~~玩得勁??
ok~~我技術係廢的~~
但你要搵我玩is 無問題~~
最多咪輸=]
我夠廢啦...我係團入面最廢個個......你廢定我廢d...未打過點知...問下你想唔想打姐  你唔玩is ok   無問題的...

不過都係個句玩得過6日知人出名冇品   我冇野好講

引用:
原帖由 kilili 於 2010-11-5 17:52 發表

我夠廢啦...我係團入面最廢個個......你廢定我廢d...未打過點知...問下你想唔想打姐  你唔玩is ok   無問題的...

不過都係個句玩得過6日知人出名冇品   我冇野好講 ...
我打多個月再同你打
新打新一d意思都冇

引用:
原帖由 剎那乄ReGreT 於 2010-11-5 17:47 發表

仲有你未答我D問題=]
唔該答番先散場罵戰~~
我想罵戰持續...
同你溝通唔到反正同你支持ge人唔同  係冇野好講的

仲有你想罵戰持續正明你真係好邪惡

58 1234
發新話題