25 12
發新話題

大家對╭DeviL★本團!的不滿!(希望可以原諒本團)

[Close]
引用:
原帖由 草泥馬11 於 2010-9-8 20:40 發表
只係得個團長出黎講野有咩用?d團員係呢到既留言口吻仲係冇變,如果講原諒,比哂面當你一個,你d團員呢?
你d團員做出d咁既事,你打算點解決?
放過哂佢地?
但佢地冇心改啵仲好串咀,姐係唔接受道歉
算喇,團長辛苦了,解團算 ...
口吻~睇你用邊個既角度去講!
一個句子 有好多個版本!
踢人一事 正在處理中...!
謝謝你的意見!

1.sm唔是問題
2.我打沙村打到紅血-少少走場=0=!?有品!?起馬G左先...ok走得今我冇問題...
3.最後霧村話完悶比人殺多兩殺走埋!?算點!?

引用:
原帖由 [zero]yeil杰 於 2010-9-8 21:08 發表
1.sm唔是問題
2.我打沙村打到紅血-少少走場=0=!?有品!?起馬G左先...ok走得今我冇問題...
3.最後霧村話完悶比人殺多兩殺走埋!?算點!?
我睇唔到佢地打既野=v=!
我就見到 滴成日話悶~
滴有走場?!
最後唔係都比你g佐咩?!

其實我建議下WING你   禁止下你D人...入街場/開場打街人   唔好有3個以上囉
你D團既人成日5~6個一齊入街場   跟住好鐘意圍唔識果D人  之後圍完佢地自己唔打就走場  開新場    真係好冇品

除非你地自己團9個玩   如果唔係真係成日玩圍   問題係圍完RE囉

引用:
原帖由 CarryOn 於 2010-9-8 21:20 發表
其實我建議下WING你   禁止下你D人...入街場/開場打街人   唔好有3個以上囉
你D團既人成日5~6個一齊入街場   跟住好鐘意圍唔識果D人  之後圍完佢地自己唔打就走場  開新場    真係好冇品

除非你地自己團9個玩   如 ...
有少少無理取鬧- -
Because of you

Wing 唔是啊!
佢係走左我先G架...睇真d...

引用:
原帖由 CarryOn 於 2010-9-8 21:20 發表

自己唔夠打就走場a0a??

引用:

搵藉口插我地???

引用:
原帖由 草泥馬11 於 2010-9-8 20:40 發表
只係得個團長出黎講野有咩用?d團員係呢到既留言口吻仲係冇變,如果講原諒,比哂面當你一個,你d團員呢?
你d團員做出d咁既事,你打算點解決?
放過哂佢地?
但佢地冇心改啵仲好串咀,姐係唔接受道歉
算喇,團長辛苦了,解團算吧,一係踢哂d搞事團員,不過咁樣解團仲快
請問各下   ""算喇,團長辛苦了,解團算吧,一係踢哂d搞事團員,不過咁樣解團仲快""

呢句既口吻又好得去邊呢??

25 12
發新話題