發新話題

StaR-1★〃史

[Close]

StaR-1★〃史

StaR-1★〃成立

本泥我地係一班fd由係k y o同g g c玩開信長街場,突然唔知邊條友仔話不如開個團,so泥佐開團,而StaR-1★〃咁柒的名由我地的StaR-1★〃偉想出的 由於果時因為只有我vlan ac開到團,所以我就做佐個掛名團長 我地7個fd,我,god~俊,+俊,StaR-1★〃晉,StaR-1★〃偉,StaR-1★〃洪同StaR-1★〃名,就係咁,成為一開始的StaR-1★〃,味組團ge時候,我地己經常約人友2打團戰,有一次,我們還不知什麼是團戰英的時候,god~俊同學kin約我們同佢個團(北敗)打場友2,一開波佢地暫停我們還x人地 ,我們更亂出英(街場英),最後遭到慘敗 ,但因為這一次,令我們對團戰有深入的了解,StaR-1★〃剛成立時,我們憑住我地的合作,一口氣連勝12場,但係我唔小心接佐好像係北敗分團timetolove的計分,令12連勝止步

第一位團員加入

話說我地想擴大star-1,所以決定公開收生,有一次,我地係街場撞到StaR-1★〃雋(果陣仲味入我地團),佢之後同我地打過幾場團戰,所以對佢有印象,而覺得佢有一定實力同風格同我地差唔多,就叫佢同god~俊打場3分,最後雖然佢輸佐3:1,但係我地好開心收到雋,之後雋就成為我地的考官,幫我地手收人,仲幫我地整團片,真的很多謝你 .之後

留位

留位

已笑       ;P  ;P

star-1星星,  中期史,  
由呢隻雞岩岩入泥果時傻下傻下咁,實力有待考究,
之後經過大家的指教,我終於成為左頂天立地的吹水雞,
講下笑=,=不過實力真係勁左好多,多謝潛水軒
7171 粉絲

仲記得我入團個時係god俊同我打3分
佢贏我3比1
可惜我嫩了 88

遲d我會打咪雋同雞你地d入團經過@@

引用:
原帖由 StaR-1★〃軒 於 2010-8-14 02:11 發表
第一位團員加入

話說我地想擴大star-1,所以決定公開收生,有一次,我地係街場撞到StaR-1★〃雋(果陣仲味入我地團),佢之後同我地打過幾場團戰,所以對佢有印象,而覺得佢有一定實力同風格同我地差唔多,就叫佢同god~俊打 ...
可惜比god俊**不良詞語**到化 等我實力再強大我先解封m群

回復 9# 的帖子

你咁樣光明正大咁潛水 小弟甘拜下風

引用:
原帖由 StaR-1★〃軒 於 2010-8-24 15:33 發表
你咁樣光明正大咁潛水 小弟甘拜下風
因為我相信你唔會踢我   
fd軒

我記得star-1名之前狂比你地串
之後就潛埋水
+俊都係
佢地幾時會上番水

+俊沉迷**廣告**,我唔會再理個傻仔
名我叫佢佢會玩

發新話題