發新話題

15/7 Silent Hill Group (I'm Forlan)

[Close]

15/7 Silent Hill Group (I'm Forlan)

各位係咪全部玩完不正常醫院都彈哂GAME?
我係 Forlan.

記得既隊友有
.-.
靚靚拳

ramon

etc

Hi!!!It's Van Helsing!!!!!

引用:
原帖由 6256862568 於 2010-7-15 02:15 發表
Hi!!!It's Van Helsing!!!!!
係咪大家都彈哂GAME ah?
依家server 都好似閂左添?

幾時再玩番?_?
一睇就知我係邊個啦~(被打

我係XDXD呀.
我玩第一關個時係咁彈
彈到唔想玩...

引用:
原帖由 calsonchiu 於 2010-7-15 12:33 發表
我係XDXD呀.
我玩第一關個時係咁彈
彈到唔想玩...
XDXD?
你係唔係想玩呀? 我開SER-_-

該Post都不屬於伺服宣傳,為何移動到這裡呢?

引用:
原帖由 smallpo 於 2010-7-16 01:19 發表

該Post都不屬於伺服宣傳,為何移動到這裡呢?

何為不屬於呢?你幾時做左版主幫我判別埋 .

只是樓主修改過內容.原先佢既內容是指而家係Coop1/Left 4 Dead 2 11區開左Silent Hill既Server叫人入

咁唔係宣傳伺服咩 ?! 我勸你判別事實之前先以客觀角度看待事件

唔好成日質疑左先

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-7-16 03:34 發表

只是樓主修改過內容.原先佢既內容是指而家係Coop1/Left 4 Dead 2 11區開左Silent Hill既Server叫人入

咁唔係宣傳伺服咩 ?! 我勸你判別事實之前先以客觀角度看待事件

唔好成日質疑左先

...
第一:作為用家是否不可以作出問句!?
第二:呢Dpost你是否〝下沉〞左佢就得呢?
第三:呢個區係叫〝 伺服宣傳,何為伺服宣傳呢?
第四:點先為之你所講既〝成日質疑〞呢?

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-7-16 03:34 發表

...
我覺得你身為版主,但第1句說話有小小問題...

回復 10# 的帖子

同意#10

唔係陣係得版主會判別

我發覺最終章係會死ser

引用:
原帖由 Taiki 於 2010-7-15 02:11 發表
各位係咪全部玩完不正常醫院都彈哂GAME?
我係 Forlan.
引用:
原帖由 BTgame 於 2010-7-18 22:48 發表
我發覺最終章係會死ser
唔係發覺 , 係已知事實 !

L4D地圖 , 又名 " L4D on L4D2 Project " , 其實分為 Original 同 Modifed 版本 , 分別我就唔多解釋 , 而大家都玩開

Modified版本 , 原因 ? 不明 . 但事實係 , Modified 版本特別多bug , 包括彈機 , 紫色方格 , 卡位 , 無法引發通訊器(劇情) 等 .

尤其 No Mercy 最後一關 , 有三大問題 :

1. 無法引發通訊器  
2. 入唔到直升機
3. 隨時彈機 / SRCDS Crash

所以我一直叫大家玩Original版本 , 而以前 Original 同 Modified 都係同一團隊製作 , 最近因內部問題而分拆成兩Teams ,
據 Original 官網發言人 , 依家提供既版本保證唔會有以上所有問題 , 佢地講得出就代表對發佈好有信心 , 而我都親自試一次 , 的確好順暢 , 大致良好 . 當然 Addon Support 係唔足夠 , 建議用埋 Addon Support Supply 以及 Addon Sound 全面支援L4D地圖並避免以上情況 , 將來有機會為大家提供以上資源 , 藉以推廣宣傳 一代及非官方地圖 .

發新話題