發新話題

『中華街的現狀問題』

[Close]

『中華街的現狀問題』

各位團友:
HI,各位...我直接說白話好了!!
中華現狀況係完成沈睡中..不代表變質.家不成家這樣問題!!
我記得我當初接受以前的中華.比現在係100%形容幽靈沈睡的!!
很迷茫地收生.不知從可入手..日日街戰宣傳收人...最後咪等待成功.得到妳們重要團員!!!
為何我會暫時愛理不愛團務呢..係我相信大家會有耐心等待..我信任你地..安心處理我既工作!!
但我見到就係某D高層退團..玩分化..亂開POST...
並不是(日文潛水.逝..丫嬤..不玩等)..
我又記得前日 逝 落左網吧 同我MSN 打左幾句令我好振奮的說話!!
我唔明白 逝唔玩又會出現?
為何好心說支持我的話?
大家的想法有顧別人感受?
為何不見元老班 退團/分化?
暑假都未正式開始...為什麼不等久些呢????
最後,我心底話: 大家想走就走..我唔會留..但之後我會採取行動..
誰對我好..誰是重要團員..誰是辛苦成員..我有眼見到!!!
p.s: 我同日文一直都有電話聯絡的!!!佢都知大家情況!!!

多謝  你講出我心內個句

我系wi= =

呢 個 問 題 大 家 都 有 目  共 賭
相 信 暑 假 大 家 都 會 上 番 水

中華街要起錨了

中華街學生正確是比較少,難以在學生時段打團,相信到了暑假,咁熱,都好難沈睡
i am華Dee
i am樹熊

引用:
原帖由 -Stitch- 於 2010-7-6 13:45 發表
中華街要起錨了
請問什麼是家不成家0.0? 朋友

我們不鼓勵大家把精力都放到遊戲上,應該多把時間放到學業,工作跟現實生活上,遊戲只是一個調劑品. 如果有很想參與很多團戰的朋友想加入本團,本人在此想請你考慮清楚.

我不是在管理日誌寫得那麼清楚了麼 =_=''
由始至終我都抱著這樣的心態, 遊戲不能陪伴你一生, 如果你只是想參與很多很多團戰而已,你可以另行高就.
說句現實的話, 人都是在成長著,不可以能永遠都跟最初的一樣, 剛開始我們會熱切希望多團戰多上MSN聊天, 可是大家都開始大了,有著自己的事情要處理, 不可能跟開始一樣可以投入很多時間精力在裡面.

我們走過這一步,所以看到你們說怎麼那麼靜了,怎麼都不玩遊戲了. 想走了, 我理解的.
當大家的起點都不同了, 說多了也就傷感情了.
想留下來的就吧, 想高飛的我也希望有天能在VLAN的名人堂看到你的名字   

若說結束的話語, 只是安好

引用:
原帖由 唐統帥 於 2010-7-6 19:15 發表
我們不鼓勵大家把精力都放到遊戲上,應該多把時間放到學業,工作跟現實生活上,遊戲只是一個調劑品. 如果有很想參與很多團戰的朋友想加入本團,本人在此想請你考慮清楚.

由始 ...
會分好時間

暑假開始潛架啦-.- 要開始準備AL...

引用:

由始 ...
抱歉...又令唐唐你費心了!!!

引用:

由始 ...
唐唐幾時on msn吹下水wo-.-
i am華Dee
i am樹熊

潛水 continued

發新話題